J2US: Το τραγούδι του Παντελίδη και η ιστορία του Ετεοκλή προκάλεσαν συγκίνηση


Η και ο Ετεοκλής Παύλου τραγούδησαν στο J2US το Σε παραδέχομαι του Παντελή Παντελίδη. Το τραγούδι του αδικοχαμένου καλλιτέχνη από μόνο του ήταν ικανό να συγκινήσει τους πάντες, ωστόσο, και τα όσα αφηγήθηκε ο Ετεοκλής για τις δύσκολες στιγμές που έζησε, έκαναν βαρύ το κλίμα στο πλατό.

«Ένας φίλος μου, που δεν υπάρχει πια, σοφός, είπε ένα τραγούδι συνδέεται πάρα πολύ με τη δική σου τη ζωή. Λέει το τραγούδι “ο δυνατός είναι αυτός που ακόμα προσπαθεί”», είπε στις πρόβες η Ελένη Χατζίδου στον Ετεοκλή.

«Ήταν ένας άνθρωπος που χωρίς να το ξέρει, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου, ήταν η παρέα μου, το φιλαράκι μου, άκουγα τα τραγούδια του και με παρηγορούσαν, έπαιρνα δύναμη. Είναι κάτι που μπορώ να το κάνω γιατί αυτά που λέει το τραγούδι τα έχω νιώσει πολύ βαθιά μέσα μου», είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

Το αγαπημένο ζευγάρι βγήκε στη σκηνή και τραγούδησε το “Σε παραδέχομαι” του Παντελή Παντελίδη και η συνέχεια ήταν ακόμα πιο συγκινητική, με τον Ετεοκλή να μιλάει για τα δύσκολα που πέρασε μέσα στην εντατική.

«Τραγουδούσα και μου έρχονταν εικόνες. Όταν έχει συμβεί κάτι τόσο συνταρακτικό στη ζωή σου, σου έρχονται εικόνες. Μου ήρθε η εικόνα μου στην εντατική… Κοιμήθηκα αρτιμελής και ξύπνησα στην εντατική μη έχοντας το πόδι μου και μαθαίνοντας ότι έχω ένα τεράστιο δρόμο μπροστά μου. Ήταν πολύ σοκαριστικό. Σοκαρίστηκα όταν κατάλαβα ότι το μεγαλύτερο αγώνα στη ζωή μου έχω να τον δώσω για να κερδίσω τα δεδομένα.

Έδωσα το μεγαλύτερό μου αγώνα για να σταθώ στα πόδια μου. Μου πήρε έξι χρόνια. Υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν πολύ μεγάλες δυσκολίες και προβλήματα. Και για μένα η λέξη “προβλήματα” έχει να κάνει με την υγεία, τα υπόλοιπα είναι προβληματισμοί.

Η μεγαλύτερη επούλωση είναι η ψυχική, εκεί πρέπει να δώσουμε τη μεγαλύτερη βαρύτητα. Σωματικά θα επανέλθεις κάποια στιγμή ότι κι αν συμβεί, το θέμα είναι να μην κουκουλώσεις με οποιοδήποτε τρόπο τα εσωτερικά τραύματα που έχουν δημιουργηθεί από κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή σου. Αυτά πρέπει να γιατρέψεις για να επανέλθεις πλήρως. Και αυτό γίνεται μόνο προσφέροντας, όσοι προσφέρεις αγάπη γεμίζεις και μπορείς να ξαναγίνεις ένας υγιής άνθρωπος», είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

www.newsbeast.gr

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!