J2US: Τα πυρά της Εύης Δρούτσα στην Καίτη Γαρμπή – Δεν θα τα πάμε καλά, ρουσφέτι ήταν;


Ο Νίκος Κοκλώνης αποχαιρέτησε τον Μπο και την Εύη Δρούτσα από το J2US καθώς ήταν το ζευγάρι το οποίο αποχώρησε το βράδυ του Σαββάτου.  «Ένα καράβι παλιό σαπιοκάραβο» ερμήνευσε το ζευγάρι και προκάλεσε την έκπληξη της κριτικής επιτροπής του μουσικού σόου.

Μετά το τέλος του τραγουδιού, ακολούθησε ο καθιερωμένος διάλογος με τους κριτές, με μια ατάκα της Καίτης Γαρμπή, να φαίνεται να ενοχλεί την δημοφιλή στιχουργό και διαγωνιζόμενη του J2US. «Μα ήταν τόσο καλή σήμερα η Εύη! Ήταν άνετη, καμία σχέση με την προηγούμενη φορά Σήμερα είσαι, Εύη, μες στην καλή χαρά» είπε η τραγουδίστρια.

«Την προηγούμενη φορά της βάλατε 10» σχολίασε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Την προηγούμενη φορά σου βάλαμε 10, τιμής ένεκεν για το τραγούδι» τόνισε η τραγουδίστρια και κριτής του σόου», συνέχισε η Καίτη Γαρμπή.

«Α, δεν το κατάλαβα! Δεν το άξιζα; Α, Καίτη δεν θα τα πάμε καλά; Ρουσφέτι ήταν;»  απάντησε η Εύη Δρούτσα με την Καίτη Γαρμπή να επιμένει: «Μα δεν μπορούσες να τραγουδήσεις, μάνα μου, αφού ήσουν συγκινημένη. Ήσουν αλλού ντ’ αλλού».

«Ναι, αλλά δεν ήταν και ρουσφέτι. Πες βρε Σταμάτη, μίλα λίγο! Μου λέει ότι ήταν ρουσφέτι» συμπλήρωσε η Εύη Δρούτσα. «Η συγκίνηση είναι πολλές φορές πιο σημαντική από την εκτέλεση. Αυτό λέει η Καίτη», είπε ο Σταμάτης Φασουλής που δήλωσε εντυπωσιασμένος.

πηγή: enikos.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!