Ειρήνη Μερκούρη: ”Δεν έχω ιδέα γιατί έγραψαν ότι πάω σε μοναστήρι”

Δίνει τις απαντήσεις και μιλά για τον πόλεμο που δέχεται.


Ιδιαίτερα ήρεμη αλλά και εξομολογητική, εμφανίστηκε η Ειρήνη Μερκούρη στην εκπομπή Τα Καρντάσιανς. Η τραγουδίστρια αποδέχτηκε την πρόσκληση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, της Μαρίας Μπεκατώρου και του Δημήτρη Σταρόβα και ξεκαθάρισε τις φήμες που την θέλουν να έχει κλειστεί σε μοναστήρι.

Πώς ξεκίνησε αυτή η πληροφορία; «Δεν έχω ιδέα. Δεν είναι κάτι που έφτιαξα εγώ. Το ότι πάω και προσκυνάω γίνεται χρόνια, από τότε που ήμουν πέντε χρονών. Το κάνω πάντα. Τώρα πώς προέκυψε το ότι έχει κλειστεί σε μοναστήρι και είμαι καλόγρια και έχω εξαφανιστεί από το σύμπαν…; Δεν είναι απλό, ότι γράφτηκε κάτι και θα το προσπεράσω. Είναι ντροπή αυτό το πράγμα. Γιατί όταν εγώ πάω να πιω καφέ με ένα κολλητό παντελόνι θα πούνε ‘Α την… που είναι και σε μοναστήρι’.», δήλωσε η Ειρήνη Μερκούρη.

Η τραγουδίστρια συνέχισε λέγοντας: «Αν το έχω σκερφτεί… Αν το έκανα δεν θα έδινα αναφορά σε κανένα. Δεν το λες, δεν το φωνάζεις… Δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ τη θρησκεία μου για να βγω 5 λεπτά στην τηλεόραση. Είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσω τον Χριστό για να βγω στην τηλεόραση»;

Η Ειρήνη Μερκούρη δήλωσε επίσης ότι δέχεται ένα «μικρό πόλεμο» αφού όπως είπε είναι σε διαμάχη με την πρώην εταιρία της. Μάλιστα σχολίασε και το περιστατικό που συνέβη στα Mad, όταν η ίδια έφυγε αφού οι άντρες ασφαλείας δεν την άφησαν να μπει. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι είχε ξεχάσει την πρόσκλησή της και ο υπεύθυνος, ενώ την αναγνώρισε δεν την άφησε να περάσει. Η ίδια «ξενέρωσε» όπως δήλωσε αφού δεν είναι πρέπον να διώχνεις μια γυναίκα που έχει αξιοπρέπεια. Λίγο αυτό και λίγο ο ήλιος που έκαιγε, η τραγουδίστρια αποφάσισε να επιστρέψει σπίτι της.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!