Ειρήνη Χειρδάρη: ”Οι άντρες δεν φλερτάρουν, Χάθηκαν στο ίντερνετ, στο sexting, στο cybersex, και τις ξεπέτες.”

Η Sex Editor Ειρήνη Χειρδάρη είναι καταξιωμένη σε αυτό που κάνει, εντός και εκτός συνόρων. Με αφορμή την νέα της δουλειά “Σχολή Αποπλάνησης για Άνδρες και Γυναίκες΄΄την ανακρίνουμε αποκλειστικά για το Bizznews.gr.

Ο Σπύρος Καλαματιανός απ΄την άλλη με αφορμή την νέα της δουλειάς “Σχολή Αποπλάνησης για Άνδρες΄΄&΄΄Σχολή Αποπλάνησης για Γυναίκες΄΄θέλησε να την ΄΄ανακρίνει΄΄αποκλειστικά για το Bizznews.gr.


Η Sex Editor Ειρήνη Χειρδάρη αναμφισβήτητα είναι καταξιωμένη σε αυτό που κάνει, τόσο εντός συνόρων όσο και εκτός.                       
Ο Σπύρος Καλαματιανός απ΄την άλλη με αφορμή την νέα της δουλειάς “Σχολή Αποπλάνησης για Άνδρες΄΄&΄΄Σχολή Αποπλάνησης για Γυναίκες΄΄θέλησε να την ΄΄ανακρίνει΄΄αποκλειστικά για το Bizznews.gr. 
Φυσικά ως ανήρ και δη Έλληνας ανήρ έδωσε βάση στην ανδρική πλευρά του πράγματος…Παρ΄όλαυτα και οι γυναίκες θα πάρουν σημαντικές απαντήσεις γύρω από την ΄΄αποπλάνηση΄΄…       Γι΄αυτό διαβάστε παρακάτω την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη…
 
“Σχολή Αποπλάνησης”, το νέο σας έργο. Τι πρόκειται να δει κάποιος αγοράζοντας την διπλή κασετίνα DvD για άντρες είτε την διπλή κασετίνα για γυναίκες;
 
Σε αυτές τις δύο κασετίνες θα βρείτε όλη τη θεωρία για την ολοκληρωτική κατάκτηση του άντρα και της γυναίκας: μικρά και μεγάλα μυστικά, με τα οποία οδήγησα σε δυνατούς έρωτες τους singles, άντρες και γυναίκες, στους οποίους έκανα συμβουλευτική σαν sex editor, counselor, dating coach και sex coach. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για επαγγελματικούς λόγους (αν ασχολείστε δηλαδή επαγγελματικά με τις ερωτικές σχέσεις, σαν συμβουλευτικός ψυχολόγος, life coach, relationship coach, dating coach κλπ) όσο και για προσωπικούς. Κάθε κασετίνα αποτελείται από έξι σεμινάρια:
1. H ευγενής Τέχνη της Αποπλάνησης: Πώς γίνεσαι πλανεύτρα/παίκτης, πώς καλλιεργείς τη φυσική έλξη, το σεξ απίλ και τη γοητεία, πώς κατακτάς την αυτοπεποίθηση.
2. Η Γλώσσα του Σώματος: Κινησιολογικά μυστικά για να φλερτάρεις αποτελεσματικά και τεχνικές για να κοιτάζεις με εύγλωττο τρόπο το αντικείμενο του πόθου σου.
3. Μίλα του/της: Πώς, με τα πρώτα κιόλας λόγια, τον/την αποπλανείς συναισθηματικά (τον/την γραπώνεις από την καρδιά) και τον/την προκαλείς πνευματικά (ελέγχεις το μυαλό του/της).
4. Κάθε αρχή και δύσκολη; Όχι πάντα: Τα do’s και τα dont’s στα πρώτα τηλεφωνήματα και ραντεβού. Με απλές αλλαγές στη συμπεριφορά σου, μπορείς να κάνεις έναν άντρα/ μια γυναίκα να σε σεβαστεί και να σε δει σαν ενδεχόμενο μεγάλο του/ της έρωτα. Γιατί αν δεν σε σεβαστεί, δεν θα σε αγαπήσει.
5. Η Θεωρία της Κατάκτησης: Πώς κάνεις έναν άντρα/ μια γυναίκα να σε ποθεί, να μην μπορεί να ζήσει χωρίς εσένα και να σε αγαπά για πάντα. Ή, για να το πούμε διαφορετικά, να σε ερωτευτεί ταυτόχρονα με τρία διαφορετικά εγκεφαλικά συστήματα: λαγνεία, ρομαντική αγάπη, συντροφική αγάπη.
6. You’ve got the Power: Πώς να μη γίνεις δεδομένη/ος και να μη χάσεις τη δύναμή σου, όσο ερωτευμένη/ος κι αν είσαι.
 eirini cheirdari 1 (1)
 
Γιατί επιλέξατε να βγάλετε αυτή την περίοδο την «Σχολή Αποπλάνησης;»
 
Γιατί υπάρχει πρόβλημα στο φλερτ και την κατάκτησης.
Οι άνθρωποι δεν φλερτάρουν τα τελευταία χρόνια. Και ότι το αφήσεις σε αφήνει. Και να θέλουν να φλερτάρουν πλέον, κομπλάρουν, δεν θυμούνται πώς γίνεται. Αυτοί που καταφέρνουν να φλερτάρουν- συνήθως κρυμμένοι πίσω από ένα κομπιούτερ, ποτέ live, είναι στη ρόδα του χάμστερ και κάνουν μόνο σεξουαλικές σχέσεις. Και ξανά μόνο σεξ, και ξανά, και όλοι θέλουν υποτίθεται να ερωτευτούν αλλά έχουν ξεχάσει πώς πας εκεί, χάθηκαν χρόνια στο ίντερνετ, το sexting, το cybersex, και τις ξεπέτες.
Εγώ αυτό που βλέπω από την δουλειά μου με τη συμβουλευτική, είναι συνήθως περιπτώσεις που θα μπορούσαν να γίνουν μεγάλοι έρωτες, αλλά δεν έγιναν γιατί οι άνθρωποι χάθηκαν στη μετάφραση και είτε έδωσαν διφορούμενα μηνύματα είτε φοβήθηκε ο ένας τον άλλον. Οπότε έκαναν ξανά μόνο σεξ.
 H Σχολή Αποπλάνησης στην πραγματικότητα είναι σχολή κατάκτησης. Ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2015 και ξεκίνησε αρχικά με digital τάξεις.Σκοπός της ήταν να εκπαιδευτούν γυναίκες και άντρες πάνω στην ολοκληρωτική κατάκτηση. Τα γκρουπ χωρίστηκαν σε αντρικά και γυναικεία, και οι μαθητές εκπαιδεύονταν για μήνες πώς θα κάνουν κάποιον ή κάποια να τους ερωτευτεί ολοκληρωτικά, βήμα βήμα.
Από το πρώτο βλέμμα στην πρώτη ατάκα, από εκεί στα δυνατά sms και στα συναισθηματικά τηλεφωνήματα, από εκεί στα ραντεβού με μαγεία και το σεξ με πολύ πάθος, και από εκεί σε μια ζωντανή σχέση με διάρκεια. Η επιτυχία ήταν μεγάλη. Ο σκοπός των DVD που ακολούθησαν αμέσως μετά τις ιντερνετικές τάξεις, ήταν για να μπορούν να έχουν την βασική εκπαίδευση όσοι δεν χώρεσαν ή δεν πρόλαβαν να παρακολουθήσουν τα ομαδικά γκρουπ. Η μαγική φόρμουλα της Σχολής Αποπλάνησης έτσι, βγήκε πρόσφατα επίσημα στην αγορά και μπορεί ο καθένας να την παρακολουθήσει στο DVD player ή το κομπιούτερ του. (Για να παραγγείλετε τα DVD της Σχολής Αποπλάνησης, μπείτε στο www.sexelixis.gr).
 
Θεωρείτε ότι οι Έλληνες άνδρες πρέπει να δουν αυτά τα DvD;
 
Οπωσδήποτε! Παρότι οι Έλληνες άντρες το ΄χουν με το σεξ, είναι πραγματικά πολύ καλοί όταν αυτό γίνει, δεν το έχουν με το φλερτ. Καθόλου! Το βλέπω και από τις φίλες μου από άλλες χώρες που με επισκέπτονται κατά καιρούς. Όλες λένε το ίδιο. Είτε ότι οι Έλληνες άντρες δεν φλερτάρουν καθόλου, απλά κοιτάζουν και αμήχανα στρέφουν το βλέμμα, είτε όταν έρχονται να πουν κάτι το κάνουν τόσο άγαρμπα και φυσικά είναι και οι Έλληνες στη ρόδα το χάμστερ, άντε δηλαδή το πολύ να κάνουν σεξουαλική σχέση.
 
Γιατί επικεντρώνεστε σε συγκεκριμένες “τεχνικές-οπτικές”αποπλάνησης;
 
Γιατί η σαγήνη ξεκινά από το βλέμμα. Πρέπει να το καταλάβουμε επιτέλους, το φλερτ και η κατάκτηση ξεκινά από τα μάτια. Δίνω τεχνικές βλέμματος που έχουν γοητεία και σαγήνη, για να είμαι σίγουρη ότι όσοι παρακολουθήσουν το DVD θα ξέρουν σίγουρα να κοιτάξουν με σαγήνη. Αυτό που απέδειξε ο μαγνητικός έρωτας, ο οποίος αποδείχτηκε μετά την εφεύρεση του ηλεκτρισμού και της ραδιενέργειας, είναι ότι ότι ο καθένας μας είναι πομπός και δέκτης τέτοιων ηλεκτρικών, ραδιενεργών κυμμάτων. Αυτά τα κύμματα φεύγουν από τον εγκέφαλο (νου, σκέψη), τα μάτια (βλέμμα, σαγήνη) και ολόκληρο το σώμα (ακτινοβολία). Θέλω να είμαι σίγουρη ότι ακόμη και ο πιο ανίδεος, όταν πάρει το DVD θα ξέρει πώς να μπορεί με το βλέμμα να δημιουργεί κύμματα, που πιθανόν να οδηγήσουν στον κεραυνοβόλο έρωτα.
 
Τα λόγια ή οι πράξεις παίζουν μεγαλύτερο ρόλο σε μία αποπλάνηση;
 
Και τα δύο. Με τα λόγια πρέπει να κάνεις συναισθηματική αποπλάνηση και να δίνεις πνευματική πρόκληση, αυτά θα καθορίσουν ένα πραγματικά καλό φλερτ και θα αγγίξουν τον άλλον/η, θα τον/την βάλουν in the game. Οι πράξεις, το να δώσεις μεγάλο έρωτα στον άλλον άνθρωπο με πράξεις, και να ξέρεις πώς να πάρεις ταυτόχρονα και από εκείνον, είναι αυτά που θα καθορίσουν αν θα δεθεί μαζί σου ή όχι.  
 
 eirini cheirdari Ola Prwti Fora 3
Η γλώσσα του σώματος και ο εγκέφαλος μία γυναίκας είναι τα μυστικά;
 
Ακριβώς. Ότι να πούμε με τα λόγια, αν η γλώσσα του σώματός μας δεν είναι σε κατάσταση φλερτ, θα γειωθεί το θέμα. Και η γλώσσα του σώματός σου βοηθά και σένα τον ίδιο, την στιγμή που φλερτάρεις, όπως μας απέδειξε το NLP, ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός. Αλλάζοντας την φυσιολογία σου αλλάζουν και τα συναισθήματά σου, παίρνει άλλο μήνυμα ο εγκέφαλος κι εκρύγνει άλλες ουσίες. Όταν παίρνεις μια σέξι γλώσσα σώματος, με πολύ αυτοπεποίθηση, ο εγκέφαλος πιστεύει ότι είσαι όντως στα καλά σου, έχεις όντως αυτοπεποίθηση εκείνη την στιγμή και είσαι στα καλύτερά σου από σεξ απίλ. Και τελικά ρίχνει ουσίες που σε κάνουν όντως να νιώθεις σούπερ και στα πολύ καλά σου. Ο εγκέφαλος είναι μεγάλο θέμα. Στην δουλειά μου δεν θεωρούμε τον έρωτα συναίσθημα. Είναι μια σειρά συναισθημάτων βέβαια, που οστόσο έρχονται από τρία διαφορετικά εγκεφαλικά συστήματα. Η θεωρία της Σχολής Αποπλάνησης βασίζεται κυρίως σε απίστευτα ευρήματα ανθρωπολόγων για το πώς ερωτεύεται o ανθρώπινος εγκέφαλος. Πώς να κάνεις δηλαδή έναν άλλον ανθρώπινο εγκέφαλο να σε ερωτευτεί, βήμα βήμα.
 
Πείτε μου έναν λόγο που πρέπει να δει κάποιος τα DvD;
Tα ποσοστά των μαθητών και των μαθητριών που παρακολούθησαν τις ψηφιακές τάξεις στις οποίες δούλευα με αυτή την θεωρία του DVD και μπήκαν σε δυνατούς  έρωτες μετά το τέλος της εκπαίδευσης τους, είναι 8 στους 10! Ποτέ ξανά δεν είχα τόσο υψηλά ποσοστά επιτυχίας σε προηγούμενη δουλειά μου! 
  
Τι θέλετε να πείτε κλείνοντας;
 Θεωρώ ότι με στην Σχολή Αποπλάνησης ολοκλήρωσα την δουλειά μου ως προς την κατάκτηση. Δεν έχω κάτι άλλο να πω ή να προσθέσω πάνω στο πώς κάνεις κάποιον να σε ερωτευτεί, είναι ότι καλύτερο είχα να δώσω αυτή η θεωρία, γι΄αυτό την δούλευα χρόνια. Οπότε είναι ώρα για μένα να επιστρέψω στο σεξ. Συνεργάζομαι πλέον με το Ανδρολογικό Ινστιτούτο για να κάνω στα γραφεία του sex coaching. Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που το sex coaching, η συμβουλευτική δηλαδή για το πώς να έχεις καλύτερο σεξ μπαίνει σε ιατρικό ινστιτούτο. Από τον Οκτώβριο μπαίνει δυναμικά και η γυναικεία σεξουαλικότητα μέσα στο Ανδρολογικό Ινστιτούτο, και κάθε Κυριακή θα δίνω σεμινάρια sexcoaching σε γυναικεία και αντρικά γκρουπ. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει, δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή στο eirini@sexelixis.gr γιατί προβλέπεται και οι τάξεις για την σεξουαλικότητα να γεμίσουν αμέσως.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!