Ηράκλειο: Βίντεο – ντοκουμέντο με την 17χρονη μαθήτρια λίγο πριν από τον θάνατό της – Στο φως νέες μαρτυρίες


Τα τελευταία δευτερόλεπτα της 17χρονης μαθήτριας, από το Ηράκλειο της Κρήτης, πριν πέσει σε γκρεμό 50 μέτρων, αποτυπώνονται σε ένα νέο βίντεο – ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο, που μετέδωσε το MEGA, η μαθήτρια φαίνεται να περπατάει με γρήγορο ρυθμό, μόνη της, έχοντας φύγει από το σχολείο για να πάει σπίτι της, την Πέμπτη (23/05), στις 11:03 π.μ.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στο ίδιο ρεπορτάζ, δεν είναι η πρώτη φορά που η κοπέλα πάει πεζή σπίτι της, αφού το έχει ξανά κάνει, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια απόσταση 7,5 χιλιομέτρων.

«Η Νικολέτα έφυγε με κλάματα από το σχολείο γιατί παρέδωσε λευκή κόλλα»

Μια συμμαθήτρια της 17χρονης, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε ότι η Νικολέτα, έφυγε από την τάξη τρέχοντας, κλαίγοντας και πήγε στην τουαλέτα να σκουπίσει τα δάκρυα της, οπού εκεί όταν είδε την καθαρίστρια που φρόντιζε την υγιεινή του χώρου, την αγκάλιασε.

Εκείνη την ημέρα, οι μαθητές διαγωνίζονταν στο μάθημα της ιστορίας, όπου ο επιμελητής της αίθουσας, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του MEGA, βοηθούσε τα παιδιά να γράψουν καλά, αφήνοντας όμως την Νικολέτα για το τέλος.

Συγκεκριμένα, όπως μετέφερε η συμμαθήτρια, «εγώ γνωρίζω ότι εκείνη τη μέρα, νομίζω ότι δεν είχε γράψει πολύ καλά ή είχε κάτι με το μάθημα και στεναχωρήθηκε με τον δάσκαλό της και μετά έφυγε τρέχοντας από την τάξη, κλαίγοντας, και πήγε στην τουαλέτα για να σκουπίσει τα δάκρυά της. Εκεί, είδε την καθαρίστρια που καθάριζε, την αγκάλιασε εκείνη την στιγμή. Μετά έφυγε πάλι τρέχοντας μέχρι να πάει στο μονοπάτι και μετά συνέχισε. Νομίζω εκείνη την ημέρα έγινε κάτι γιατί και τα παιδιά και οι δάσκαλοι, ένιωθε ότι ήταν απέναντί της. Μετά έδωσε την κόλλα άδεια νομίζω και μετά στεναχωρήθηκε και επέμενε να της την ξαναδώσουν, νομίζω ότι της την έδωσαν στο τέλος αλλά είχε θυμώσει πάρα πολύ και γι’ αυτό έφυγε κλαίγοντας».

«Έφυγε χαρούμενη»

Μητέρα της συμμαθήτριας, είπε πως, «ότι θα πήγαινε με τα πόδια στο σπίτι είναι κάτι που το συνηθίζει. Δεν έδωσε λευκή κόλλα ούτε τίποτα. Βοηθούσε ο καθηγητής κάποια άλλα παιδιά και της φάνηκε λίγο άδικο, αλλά μετά βοηθήθηκε και αυτήν, εκείνη την ώρα πιέστηκε στο γραπτό, αλλά μετά έφυγε χαρούμενη. Και το πρωί στο λεωφορείο, με το λεωφορείο ήρθε το πρωί χαρούμενη μια χαρά και στο φεύγα που περπάτησε και έφυγε χαιρέτησε τους πάντες χαρούμενη. Ότι την αφήσανε μόνη της στην εκδρομή στην Τσεχία, δεν υφίσταται ούτε αυτό. Ήταν και η κόρη μου στην εκδρομή αυτήν και την παρακαλούσαν: ‘’Νικολέτα έλα στις φωτογραφίες, έλα μαζί μας’’. Μόνη της επέλεγε να μη συμμετέχει σε κάποια πράγματα και όταν δεν πήγε σε ένα κλαμπάκι που είχαν πάει τα παιδιά το βράδυ, έμεινε καθηγητής μαζί της στο ξενοδοχείο».

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!