Ιωάννα Τριανταφυλλίδου-Κίμωνας Κουρής: Το επόμενο βήμα του ζευγαριού των «Παγιδευμένων»


Τους απολαμβάνουμε στην πετυχημένη σειρά του Αντ1  «Παγιδευμένοι» και εδώ και ένα χρόνο τους ακολουθεί η φήμη ότι είναι ζευγάρι και στη ζωή.

Νάντια Ρηγάτου

H Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμωνας Κουρής αποτελούν δυο  από τα λαμπερά πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην τηλεόραση.

Παρά την επιτυχία που γνωρίζουν μέσα από τη σειρά του ΑΝτ1 «Παγιδευμένοι» εκείνοι απολαμβάνουν την επαγγελματική αλλά και προσωπική τους ζωή με διακριτικότητα.

Το φημολογούμενο ζευγάρι και στη ζωή -εκτός από την τηλεόραση, πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη εμφάνιση τον περασμένο Μάιο στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη με τη Μαριλού Κόζαρη στην Αίγινα. Και οι δυο ηθοποιοί όμως δεν έχουν μιλήσει μέχρι σήμερα δημόσια για τη σχέση τους.

Οι λαμπεροί πρωταγωνιστές που δεν αγαπούν να μιλούν δημόσια για την προσωπική τους ζωή, εκτός από το τηλεοπτικό πλατό σύντομα θα μοιραστούν και την ίδια θεατρική σκηνή.

Κίμωνας Κουρής και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου θα πρωταγωνιστήσουν στο θεατρικό έργο «Burn this» που θα ανέβει τον Φεβρουάριο στο θέατρο του Νέου Κόσμου και μάλιστα σε σκηνοθεσία της Νάντια Κοντογεώργη. Η ομάδα που αυτή την περίοδο κάνει πρόβες  απολαμβάνει τη συνεργασία και δημοσίευσε και τις πρώτες φωτογραφίες.

Ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε και τη θεατρική χημεία του ζευγαριού των «Παγιδευμένων».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!