Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε σε κλάματα για τον ολιγοήμερο αποχωρισμό από τον γιο της


Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πριν από ένα χρόνο έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Η influencer και επιχειρηματίας από τότε που έγινε μαμά, θέλησε να έχει τον μικρό Πάρη πάντα μαζί της.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που η Ιωάννα Τούνη έχει πάει και ταξίδια στο εξωτερικό με τον γιο της. Σήμερα (26/3) η influencer μέσα από βιντεάκια που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram, έκανε γνωστό ότι για πρώτη φορά αποχωρίστηκε τον μικρό Πάρη, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η ίδια ξέσπασε σε κλάματα και μίλησε για το πόσο δύσκολος είναι για εκείνη αυτός ο ολιγοήμερος αποχωρισμός από τον γιο της.

Στα βίντεο που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη έγραψε: «Συμπεθέρες μου νομίζω χρειάζομαι emotional support. Άφησα για πρώτη φορά τον Πάρη στην Αθήνα με τον μπαμπά και την γιαγιά του (που ήρθε από Πάτρα).

Κανονικά ήταν προγραμματισμένο να μείνω και εγώ Αθήνα, αλλά προέκυψαν κάποιες υποχρεώσεις στην Bubblegun και κάποια πολύ σοβαρά πράγματα νομικής φύσεως, για τα οποία θα σας μιλήσω λίγο αργότερα που θα νιώθω πιο έτοιμη.

Και άφησα χθες τον Πάρη στο αεροδρόμιο της Αθήνα και θα έρθουν μαζί με τον Δημήτρη σε λίγες ημέρες πάνω. Γιατί είναι τόσο δύσκολο να αφήσουμε εμείς οι μαμάδες το μωρό μας την πρώτη φορά; Γίνεται πιο εύκολο στην πορεία;».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!