Ιωάννα Παππά: «Θέλω ο Κώστας να καταλαβαίνει το παιδί αλλά κι εμένα»


Η Ιωάννα Παππά παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή, τη μητρότητα αλλά και την απόφασή της να μην παντρευτεί με τον επί χρόνια σύντροφό της, Κώστα Πάντο.

Ειδικότερα, η γνωστή ηθοποιός είπε στην εκπομπή «Μπαμπά-δες»: «Θέλω να καταλαβαίνει ο Κώστας το παιδί αλλά θέλω να καταλαβαίνει και εμένα, ότι είμαστε μαζί σε αυτό. Ελπίζω να πάμε μαζί θετικά σε αυτή τη διαδρομή, να συμφωνήσουμε πιο πολύ».

Και αμέσως μετά προσθέτει: «Όταν μπαίνει ένα παιδί ορίζει πολύ τα πράγματα, απόλυτα. Δεν γίνεται να μην αλλάξει η σχέση και αυτό αλλάζει αλλιώς. Ακόμα και να συμφωνήσετε ότι θέλετε να μείνετε έτσι, κάτι θα γίνει και θα το ανατρέψει αυτό.

Η πρώτη φορά που αισθάνθηκα τύψεις ήταν φέτος και το εισέπραξα από το παιδί. Έλεγε ότι θέλω τη μαμά μου και τον μπαμπά μου. Δεν λείπαμε πολύ καιρό αλλά και δύο μέρες να λείψεις για ένα παιδί είναι too much».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Ιωάννα Παππά παραδέχεται: «Τη μητέρα μου ο Αντώνης την πρόλαβε δύο χρόνια, τη θυμάται και την αναφέρει και προσπαθώ να συντηρώ και εγώ τη μνήμη της. Στεναχωριέμαι για εκείνη γιατί ήθελα να τον δει να μεγαλώνει».

«Δεν είναι ο Κώστας της ιδέας του γάμου και εγώ, επειδή δεν ήμουν σκληροπυρηνική, δεν επέμεινα πολύ. Δεν το αποκλείω να γίνει κάποια στιγμή», καταλήγει η Ιωάννα Παππά για το ενδεχόμενο να ανέβει στο μέλλον τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!