Ιωάννα Μαλέσκου: Απέκτησε εμμονή μαζί μου, άρχισε να με παρακολουθεί


Στο σπίτι του «Tv Queen» βρέθηκε στο χθεσινό επεισόδιο (12/6) η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια κατά την διάρκεια της συζήτησής της με τα κορίτσια μίλησε και για ένα περιστατικό που της είχε συμβεί παλαιότερα.

«Εγώ κάποτε, στο ξεκίνημά μου, ήμουν πιο αλέγκρα, πιο τσαχπίνα και ίσως για κάποιους λιγάκι υπερβολική! Αλλά γενικώς το ταπεραμέντο μου και την προσωπικότητά μου δεν την αντιλαμβανόμουν πώς αποτυπώνεται. Μου έχει συμβεί να εκλαμβάνει ένας συγκεκριμένος άνθρωπος όσα έκανα και έλεγα, σαν να τα έλεγα σε εκείνον», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια περιέγραψε: «Ξεκίνησε μια περίεργη κατάσταση που έπρεπε να διακόψω όταν αντιλήφθηκα το μέγεθός της. Απέκτησε μια εμμονή στο πρόσωπό μου και ξεκίνησε μια επικοινωνία με αλληλογραφία, γράμματα, πράγματα, δώρα στο σταθμό. Ήταν ένας άνθρωπος που θεωρούσε ότι με αυτόν τον τρόπο θα με κερδίσει».

«Άρχισε να με παρακολουθεί»

Ακόμα, η Ιωάννα Μαλέσκου εξήγησε: «Είμαι μια γυναίκα στα μάτια του η οποία θέλει μία στιβαρή προσωπικότητα… Μέχρι που άρχισε να με παρακολουθεί. Οπότε όταν αυτό χόντρυνε και μεγάλωσε σε βαθμό που να φοβάμαι και να ανησυχώ και έπρεπε να μπω σε άλλη διαδικασία για να αποκλιμακωθεί όλο αυτό, μαζεύτηκα αρκετά».

«Εγώ πείραζα τους συνεργάτες μου, τον σεφ μου που ήταν καλός μου φίλος. Ήμουν πιο νέα και είχα την απειρία το πώς μπορεί κάποιος να το πλάσει. Δεν μου έχει ξανασυμβεί τουλάχιστον, αλλά πάντα έχω δεύτερες σκέψεις πώς μπορεί να το παρερμηνεύσει και να το δει διαφορετικά», σημείωσε.

«Από εκεί και πέρα ό,τι έκανα, ήμουν πιο μαγκωμένη για να μην θεωρήσει κάποιος ότι τα λέω σε αυτόν. Είναι θεμιτό και γλυκό να μιλάς στην κάμερα αλλά πρέπει να σκέφτεστε τις δεύτερες αναγνώσεις αν κάποιος το πιάσει διαφορετικά», κατέληξε.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!