Μετά τον χωρισμό του με την Έλλη Κοκκίνου, δεν είχε ακουστεί κάτι για την προσωπική του ζωή. Πολλοί τον είχαν δει να συχνάζει με όμορφες παρουσίες, ακόμη και από τον χώρο της υποκριτικής, όμως ο Γιώργος Μπόγρης δεν είχε εκδηλώσει ανοιχτά κάτι.

Ο σέντερ του Ολυμπιακού όμως φαίνεται πως είναι ερωτευμένος το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real εδώ και δυο μήνες φαίνεται πως βρήκε και πάλι τον έρωτά στο πρόσωπο ενός πολύ όμορφου κοριτσιού. Το δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι ο Γιώργος έχει έρθει πολύ κοντά με την κόρη του πρώην βουλευτή της ΝΔ Πέτρου Μαντούβαλου, την όμορφη Σοφία Μαντούβαλου!

Και οι δύο τους είναι χαμηλών τόνων, όμως έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τα media. Ο μπασκετμπολίστας για τη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου, αλλά και η Σοφία, καθώς στο παρελθόν είχε πολύχρονη σχέση με τον Γιάννη Μαρακάκη.

Οι δύο τους δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση ή αποκάλυψη. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας και αμέσως είδαν πως ταιριάζουν πολύ. Έτσι, μετά το πρώτο φλερτ ήρθαν και οι βόλτες στη Γλυφάδα –πολλές φορές και με τον σκύλο του Γιώργου Μπόγρη- και τώρα οι δυο τους είναι αχώριστοι!