Ηλιάδη-Γκέντσογλου: Η εγκυμοσύνη, το «κρύψιμο» και η αλήθεια…

Αυτή η λέξη νομίζω πως απαντάει σε όλα τα ερωτήματα και σε όλες τις σκηνές «ροκ», αλλά και τα ξεκατινιάσματα που παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό στις μεσημεριανές και στις πρωινές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης…


Πανικός. Αυτή η λέξη νομίζω πως απαντάει σε όλα τα ερωτήματα και σε όλες τις σκηνές «ροκ», αλλά και τα ξεκατινιάσματα που παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό στις μεσημεριανές και στις πρωινές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.

Εγώ δεν θέλω να αναφερθώ στα ξεκατινιάσματα και να γράψω για την νυν και την πρώην πεθερά (όπως έκαναν άλλοι συνάδελφοι). Θέλω να αναφερθώ στην στάση της Αγγελικής Ηλιάδη και του Σάββα Γκέντσογλου. Μα καλά, δεν βλέπουν τι γίνεται; Δεν διαβάζουν; Δεν κοιτούν τα σχόλια στα social media; Δεν τους παίρνουν τηλέφωνο; Αναπάντητα και σημαντικά ερωτήματα.

Εάν δεν ήθελαν να πάρει τέτοιες διαστάσεις το θέμα της εγκυμοσύνης της Ηλιάδη, θα μπορούσαν να πάρουν θέση και να σταματήσουν κατά κάποιο τρόπο τα σχόλια. Βέβαια, θα μου πείτε… σταματάνε τα σχόλια; Και θα σας πω, πως ναι, έχετε δίκιο. Δεν σταματούν. Πάντως σίγουρα μειώνονται σε μεγάλο βαθμό. Τώρα να βλέπεις την μητέρα του Γκέντσογλου να βγαίνει και να κάνει τέτοιες δηλώσεις… λογικό δεν είναι να συζητηθούν; Αλλά και αυτός, γιατί δεν κάνει κάτι;

Εάν πραγματικά θέλετε να σταματήσει ο χαμός που επικρατεί βγείτε να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Το να ποστάρετε φωτογραφίες με γορίλες που δείχνουν τα γεννητικά τους όργανα, δεν βοηθάει. Πιστέψτε με. Εκτός και αν σας βολεύει αυτή η κατάσταση. Τέλος, εάν δεν θέλετε να δημιουργούνται τόσα σενάρια, φροντίστε να «μαζέψετε» και το οικογενειακό σας περιβάλλον.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!