Είδηση Βόμβα: Ο νέος έρωτας του Ricky Martin

O τραγουδιστής και ο Ολυμπιονίκης!


Στο ξεκίνημα της χρονιάς ο Ricky Martin χώρισε με τον σύντροφο του Carlos Gonzalez Abella με τον οποίο είχαν τέσσερα χρόνια σχέση και τώρα όχι μόνο ερωτεύτηκε ξανά αλλά ετοιμάζεται να το ανακοινώσει δημόσια.

Όπως διέδωσε στο twitter Ο ρεπτόρτερ Peter Ford ο 42χρονος τραγουδιστής και ο γνωστός Ολυμπιονίκης Ian Thorpe ζουν ευτυχισμένοι μαζί κι έχουν κάνει συμφωνία 500.000 δολαρίων με γνωστό περιοδικό για να αποκαλύψουν πως είναι επίσημα ζευγάρι.

Πριν δύο μήνες, ο 38χρονος αθλητής παραδέχτηκε πως είναι ομοφυλόφιλος στη συνέντευξη του με τον Sir Michael Parkinson και ο Λατίνος ποπ σταρ του έδωσε συγχαρητήρια μέσω twitter γράφοντας πως ενθάρρυνε πολλα αγόρια και κορίτσισ’ όλο τον κόσμο που κρύβουν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

«Δεν έχει συνειδητοποιήσει πόσο επηρέασε την γκέι, λεσβιακή και αμφισεξουαλική κοινότητα παγκοσμίως. Υπάρχουν εκατομμύρια μικρά κορίτσια και αγόρια που παλεύουν για την σwξουαλική τους ταυτότητα. Είναι πολύ θετικό να λέει ένας τόσο δυναμικός και πετυχημένος άντρας όπως εκείνος, ότι είναι φυσιολογικό να είσαι χαρούμενος με τον εαυτό σου και είμαι υπερήφανος για σένα. Κάποιοι πεθαίνουν χωρίς να έχουν αποδεχθεί τον εαυτό τους. Εμένα μου πήρε 35 χρόνια.» έγραψε ο Ρίκι.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!