
Η Ζεντάγια και ο Τομ Χόλαντ παντρεύτηκαν – «Ο γάμος έγινε ήδη, τον χάσατε» αποκάλυψε ο στυλίστας της ηθοποιού
Η Ζεντάγια και ο Τομ Χόλαντ είναι παντρεμένοι, ισχυρίζεται ο στυλίστας Law Roach.
Ενώ συνομιλούσε με το Access Hollywood στο κόκκινο χαλί στα Βραβεία Ηθοποιών 2026 την Κυριακή 1 Μαρτίου, ο στυλίστας της ηθοποιού, ο οποίος είναι επί χρόνια συνεργάτης της, είπε: «Ο γάμος έχει ήδη γίνει», προσθέτοντας με νόημα: «Τον χάσατε».
Αφού ο δημοσιογράφος ρώτησε στη συνέχεια «Είναι αλήθεια αυτό;» ο Ρόουτς απάντησε «Είναι απολύτως αληθινό!» γελώντας.
Ο αρραβώνας
Οι εικασίες ότι οι δύο σταρ αρραβωνιάστηκαν ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια των βραβείων Χρυσές Σφαίρες 2025 στις 5 Ιανουαρίου, όταν η 29χρονη Ζεντάγια εθεάθη να φοράει ένα διαμάντι στον παράμεσο του αριστερού της χεριού. Το TMZ επιβεβαίωσε την είδηση την επόμενη ημέρα.
Τον Σεπτέμβριο του 2025, ο Χόλαντ έσπασε τη σιωπή του για τον αρραβώνα του ζευγαριού, όταν διόρθωσε γλυκά έναν δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εκδήλωσης σε πάνελ, όταν ο άνδρας αναφέρθηκε στη Ζεντάγια ως την κοπέλα του Χόλαντ.
Στο βίντεο που κυκλοφορεί στο X, ακούγεται ο δημοσιογράφος που βρίσκεται εκτός κάμερας να λέει: «Έφερα την κόρη μου και γνώρισε την κοπέλα σου».
Ο Τομ γέλασε και απάντησε «Αρραβωνιαστικιά».
THE WAY HE CORRECTED THE INTERVIEWER SAYING FIANCÉ 😭😭 OMG I’M CRYING MY HEART THEY’RE FAMILY 😭😭😭😭🤍🤍🤍🤍pic.twitter.com/yOONfS8pP1
— celi ✮⋆˙ (@dayashlland) September 29, 2025