Η υπέροχη παραλία του Divers Beach Cafe γέμισε με κόσμο που απόλαυσε τα πρώτα events του festival.


Το πρώτο διήμερο του Sea U Music Festival στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και σας ευχαριστούμε όλους γι’ αυτό! ����❤️

Η υπέροχη παραλία του Divers Beach Cafe τις δυο ημέρες γέμισε από νωρίς με μικρούς και μεγάλους, που ήρθαν να απολαύσουν τα πρώτα events του festival.

Την Παρασκευή 21 Ιουλίου, ο διαχρονικός Κώστας Τουρνάς ανέβηκε πρώτος στη σκηνή του Sea U Music Festival και ξεσήκωσε με τις νοσταλγικές επιτυχίες φίλους και θαυμαστές που βρέθηκαν στο κοινό για να τον απολαύσουν. Τραγούδια του, όπως τα «Όμορφη», «Τι να μας κάνει η νύχτα», «Ήλιε μου», «Μην της το πεις», «Άνθρωπε αγάπα», «Δεν μετανιώνω» κ.α. χάρισαν στο κοινό μια μοναδική καλοκαιρινή βραδιά, που αποτέλεσε την καλύτερη έναρξη του φετινού μας festival.

Το Σάββατο 22 Ιουλίου, ο ανατρεπτικός Παύλος Παυλίδης παρέα με τους Hotel Alaska ανέβηκαν στη σκηνή και για περίπου δυόμιση ώρες παρουσίασαν ένα δυναμικό πρόγραμμα βασισμένο στις μεγαλύτερες επιτυχίες του Παύλου, από την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών έως και τον τελευταίο του δίσκο “Το Μαύρο Κουτί”.

Στα highlights της βραδιάς οι ερμηνείες του Παύλου Παυλίδη στα τραγούδια «Λιωμένο Παγωτό», «ο Βασιλιάς της Σκόνης», «Μόχα», «Ρίτα» και «ο Κηπουρός».

Και φυσικά το “Sea U Music Festival” δεν σταματά εδώ, αλλά συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού με τις μεγαλύτερες και πιο δυνατές συναυλίες, πάντα δίπλα στο κύμα.

Follow the sounds, λοιπόν, και να είσαι σίγουρος πως θα βρεθείς στην πιο όμορφη παραλία της Νέας Μάκρης, στο γνωστό και αγαπημένο Divers Beach Cafe (Μιαούλη 1, Τέρμα Αεροπορίας). ��

 

Εισιτήρια Viva.gr:

https://lob.ee/sea_u_musicfestival

Παραγωγή: Spicy

Επιμέλεια προγράμματος: Παναγιώτης Μουζάκης

Με την υποστήριξη της Amstel … γιατί έτσι μας αρέσει!

#sea_u_musicfestival #spicyofficial #diversbeachbar

 

Σας ευχαριστούμε!

cid:image003.png@01D63E58.C99F1AE0

 

62, Salaminos Str. & Sof. Venizelou, 15232, Chalandri

Tel: +30 210 6820240

www.spicymusic.gr

/Users/macg4/Library/Containers/com.microsoft.Outlook/Data/Library/Caches/Signatures/signature_35191069 https://.instagram.com/spicymusic_official

 

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!