Η Βίκυ Σταμάτη καταγγέλλει: «Πριν λίγο φρουρός από το Δρομοκαΐτειο μου επιτέθηκε και με ξυλοκόπησε»

Δείτε το βίντεο.


Σε τηλεφωνική επικοινωνία ήρθε η Δέσποινα Καμπούρη με την Βίκυ Σταμάτη, που νοσηλεύεται τους τελευταίους 14 μήνες στο Δρομοκαΐτειο, φωτογραφίες της οποίας έχουν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου έσπασε τη σιωπή της και προχώρησε σε μια καταγγελία μέσω της εκπομπής «Γυναίκες» στο Epsilon. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, εξομολογήθηκε ότι ο φρουρός του Ιδρύματος της, όχι μόνο της επιτέθηκε, αλλά και την ξυλοκόπησε.

Ιδιαίτερα φορτισμένη, είπε ότι είχε μια «μάχη σώμα με σώμα». «Μου επιτέθηκε ο φρουρός. Κοιτάξτε, συμβαίνουν πολλά, αλλά αυτό σήμερα που έγινε ήταν η κορωνίδα όλων, όσων έχουν προκύψει μέχρι σήμερα. Μου άσκησε σωματική και λεκτική βία», είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε πιο συγκεκριμένα:

«Ζήτησα να κλείσει η πόρτα για να ηρεμήσω. Από τις φωνές, από τις οσμές… Από την κατάσταση που βιώνω. Θέλω μόνο το παιδί μου. Είναι ό,τι πολυτιμότερο μου χάρισε αυτή η ζωή. Δε μπορείτε να με καταλάβετε. Ο φρουρός δε μου επιτέθηκε… Με έδειρε, με ξυλοκόπησε. Μου έστριψε τα χέρια πίσω, τους καρπούς. Τους έστριψε με τέτοια δύναμη, πάνω στο κρεβάτι με βία τρεις φορές, επειδή απλά του ζήτησα να κλείσει την πόρτα για να ηρεμήσω. Διότι εδώ μέσα κυρία μου δεν είναι σουίτα. Εδώ μέσα πρόκειται για μια αποθήκη ψυχών, που υπάρχουν οσμές ούρων στους διαδρόμους, υπάρχουν άνθρωποι που δεν πλένονται, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι κυκλοφορούν βρώμικοι, είναι φιγούρες περίεργες, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δε μπορούν να κάνουν το ο,τιδήποτε, να φερθούν όπως, όπου, παρανοϊκά, ό,τι πιο τρελό μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Ζήτησα μόνο ηρεμία και τίποτα άλλο».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!