Η Βανέσσα Αδαμοπούλου επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνης της [εικόνες]

To επιβεβαίωσε η ίδια στο peoplegreece.com! Να τους ζήσει!


Οι φήμες για εγκυμοσύνη της Βανέσσας Αδαμοπούλου είχαν αρχίσει να φουντώνουν λίγο καιρό πριν. Αιτία η παρακάτω φωτογραφία από έξοδό της, στην οποία αν και η ίδια φορούσε ένα φαρδύ γκρι φόρεμα, διαγραφόταν η φουσκωμένη κοιλίτσα της.

vanessa adamopoul

Ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο επί δέκα χρόνια σύντροφός της, ήταν σήμερα καλεσμένος στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1. Ο ίδιος, μίλησε για πολλά πράγματα, ενώ στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα αν σκέφτεται με την καλή του τη δημιουργία οικογένειας, απάντησε: «Ε, είμαστε κοντά».

Ο παρουσιαστής όμως δεν άφησε την κουβέντα του αυτή να πέσει κάτω και του είπε: «Μη μου πεις ότι είναι έγκυος;» με τον ηθοποιό να του επαναλαμβάνει χαμογελώντας: «Ε, είμαστε κοντά», επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο του το χαρμόσυνο αυτό γεγονός.

Δείτε το απόσπασμα αυτό:

Το Peoplegreece.com επικοινώνησε με τη Βανέσσα Αδαμοπούλου, η οποία χωρίς κανέναν δισταγμό μας επιβεβαίωσε τη χαρμόσυνη αυτή είδηση.

«Ναι, είναι αλήθεια, είμαι πανευτυχής γιατί σε λίγο καιρό θα έρθει στον κόσμο το μωρό μου», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Όσον αφορά στο φύλο του μωρό και στο πόσο μηνών είναι, πρόσθεσε: «Είμαι τεσσάρων μηνών και το μωρό που περιμένω είναι αγόρι».

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!