Η Τζένη Μπαλατσινού μιλάει για τον νέο σύντροφο – Είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα [βίντεο]

Αποκαλυπτική όσο ποτέ η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τα παιδιά και τον νέο της σύντροφο.


Λίγο πριν κάνει πρεμιέρα με τη νέα της εκπομπή «Jenny Jenny», η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» για το ολοκαίνουριο πρότζεκτ που ετοιμάζει, τα παιδιά της, αλλά και τις τρυφερές φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας με το νέο της σύντροφο, Ανδρέα Παπά.

«Η εκπομπή θα είναι Σαββατοκύριακο, δίωρη και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξεκινήσουμε σύντομα. Θα είναι πρωί, αλλά δεν έχουμε βρει ακόμα την ώρα. Είμαι πολύ χαρούμενη με την ομάδα μου. Λειτουργούμε πολύ ομαδικά. Μετά από τόσα χρόνια και τόσα πράγματα που έχω κάνει στην τηλεόραση, θεωρώ ότι αυτό που κάνω αυτή τη στιγμή είναι αυτό που με αντιπροσωπεύει γιατί έχει πολλή δουλειά από πίσω, μου αρέσει που μαθαίνω τεχνικά πράγματα, τηλεοπτικούς όρους, πως πρέπει να χειριζόμαστε κάποια θεματολογία. Είναι ωραίο που και το Mega μετά από πολλά χρόνια μπαίνει σε αυτή τη ζώνη και πραγματικά το λέω να πάνε όλοι όσο θέλουν καλά, να είναι όλοι ευχαριστημένοι, να είναι οι εργοδότες ευχαριστημένοι», είπε αρχικά.

Όσο για τη μεγαλύτερη κόρη της, η οποία σπουδάζει πλέον στην Αμερική, αποκάλυψε: «Είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα, όταν φεύγει το παιδί σου από το σπίτι. Δε μπορείς να το διαχειριστείς. Αλλά από τη στιγμή που περνάει καλά και της αρέσει αυτό που σπουδάζει, όλα τα υπόλοιπα περιττεύουν!».

Τέλος, όταν η παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τα τρυφερά τετ α τετ από τις πρώτες κοινές διακοπές με το νέο της σύντροφο, απάντησε: «Με ενοχλεί να μπαίνουν στην προσωπική μου ζωή, όταν εγώ δε θέλω να τη δημοσιοποιήσω. Ήμουν με έναν άντρα παντρεμένη 20 χρόνια και αυτό ήταν. Από εκεί και πέρα ό,τι κάνω θέλω να απασχολώ μόνο για τα επαγγελματικά μου και τίποτα περισσότερο. Δεν κατάλαβα ότι με τραβούσαν φωτογραφίες. Υπάρχουν τρόποι να κρατήσεις την προσωπική σου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το βάρος πέφτει σε εμένα και μόνο».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!