Η Ριάνα είναι η πέτρα του σκανδάλου στο ζευγάρι Μπιγιονσέ – Τζέι Ζ

Η Beyoncé και ο Jay Z πέρασαν έναν ολόκληρο χρόνο χωριστά λόγω παράλληλης σχέσης του γνωστού ράπερ και παραγωγού με πασίγνωστη τραγουδίστρια.


Το ζευγάρι, ξεκίνησε να είναι μαζί το 2000, και για ένα χρόνο διέκοψαν τη σχέση τους. Ήταν το 2005 και η περίοδος που ο Jay Z, είχε αναλάβει τη Rihanna, ετοιμάζοντας την πρώτη της επιτυχία με τίτλο «Pon De Replay».

Πολλοί τότε είχαν αναφέρει πως ήταν απλά μία ψεύτικη σχέση, για να προωθηθεί η νεαρή τότε τραγουδίστρια στον κόσμο της showbiz. Η συγκεκριμένη φήμη όμως φαίνεται πως είναι αληθινή, καθώς υπάρχει στη βιογραφία της Beyonce που γράφεται αυτή την περίοδο και έχει αναλάβει ο συγγραφέας J. Randy Taraborrelli. Ο τίτλος της μάλιστα θα είναι «Becoming Beyoncé: The Untold Story».

rihanna2

Η Beyonce αρχικά δεν είχε αποφασίσει μέσα της πώς έπρεπε να αντιδράσει και επειδή τότε δεν ήταν τόσο καλά εδραιωμένη στη μουσική και ο Jay-Z είχε τη δύναμη, αποφάσισε να του δώσει δεύτερη ευκαιρία. Σημερα βέβαια και οι τρεις τους φαίνεται πως δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα και διατηρούν πλήρως φιλικές σχέσεις.

Τα σενάρια περί μόνιμου χωρισμού Beyonce και Jay Ζ ωστόσο δεν έχουν σταματήσει! Αναμένεται να δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!