Οι πρώτες φωτογραφίες του Ουίλιαμ και της Κέιτ με το νεογέννητο μωρό τους

Ο φακός των φωτογράφων τους περίμενε στην έξοδο του μαιευτηρίου.


Ο νεογέννητος γιός του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον είναι το πρώτο θέμα που τις τελευταίες δύο ημέρες έχει κατακλύσει παγκοσμίως τα μέσα ενημέρωσης και αναμένεται να αποφέρει μάλιστα στο Παλάτι αλλά και στην Μεγάλη Βρετανία πολλά εκατομμύρια στερλίνες, τόσο μέσα από το πλήθος κόσμου που συρρέει για να γιορτάσει το γεγονός στην αγγλική πρωτεύουσα, όσο και από τα προϊόντα που πρόκεται να πουληθούν για να εορταστεί το χαρμόσυνο γεγονός.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι εμφανίστηκε πριν από λίγες ώρες στα σκαλιά του ιδιωτικού νοσοκομείου, όπου η Κέιτ Μίντλετον έφερε χθες στον κόσμο τον πρώτο της γιό, και τα φλας των φωτογράφων άστραψαν επάνω στο μωρό αλλά και τους τρισευτυχισμένους γονείς.

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ, η οποία εμφανίστηκε για ακόμα μια φορά κομψότατη κρατώντας το μωρό στην αγκαλιά της, χαιρέτησε γεμάτη χαρά τον κόσμο που από νωρίς είχε συγκεντρωθεί για να δει από κοντά τον νεογέννητο διάδοχο του θρόνου, ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν μπορούσε επίσης να κρύψει την χαρά του.

Οι γονείς μαζί με το μωρό επέστρεψαν στο παλάτι του Μπάκινγχαμ, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα που θα δοθεί στο νεογέννητο αλλά και οι λεπτομέρειες για την βάπτισή του.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!