Η «Πολυξένη» από την Μάγισσα ετοιμάζεται να τραγουδήσει – Με ποιες μεγάλες ερμηνεύτριες θα συνεργαστεί η Παρθενόπη Μπουζούρη; Αποκλειστικό


Η Παρθενόπη Μπουζούρη στην πρώτη της τηλεοπτική δουλειά στην “Μάγισσα”  του ΑΝΤ1 κέρδισε τις εντυπώσεις από την αρχή. Και οι προκλήσεις δεν σταματούν εδώ για την αδίστακτη οικονόμο των Λασκαραίων που μας καθηλώνει με την ερμηνεία της..

Της Νάντιας Ρηγάτου

Η ηθοποιός ζει την πιο τολμηρή και δημιουργική περίοδο στην καριέρα της. Πρωταγωνιστεί στην πολυσυζητημένη τηλεοπτική σειρά «Η Μάγισσα» και μάλιστα σε ρόλο κλειδί για την υπόθεση.

Πριν λίγες μέρες ολοκλήρωσε με 6 απανωτά sold out την παράσταση «Ευμενίδες» που παρουσιάστηκε στην Αγγλικανική εκκλησία και τώρα είναι έτοιμη να τολμήσει ένα ακόμα καλλιτεχνικό εγχείρημα.

Από τη νέα χρονιά θα πρωταγωνιστήσει σε μια μουσική παράσταση στο Γυάλινο μουσικό θέατρο όπου εκτός από την ερμηνεία της στην σκηνή θα την ακούσουμε και να τραγουδά.

Η Αναστασία Μουτσάτσου και η Φωτεινή Βελεσιώτου είναι οι σπουδαίες ερμηνεύτριες που θα μοιραστούν μαζί με την Παρθενόπη Μπουζούρη τη σκηνή και θα μας αφηγηθούν με μοναδικό τρόπο την ιστορία μιας γυναίκας που έγραψε η Αναστασία Μουτσάτου.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!