Η Νίκη Κάρτσωνα μιλάει για τους άντρες, τους άντρες της και το… γυμνό

Η Νίκη του Νίκου (Χατζή) και του Φίλιππου (ο γιος της) είναι ένα από τα πιο αισιόδοξα και συνειδητοποιημένα πλάσματα που κυκλοφορούν εκεί έξω.


Η Νίκη του Νίκου (Χατζή) και του Φίλιππου (ο γιος της) είναι ένα από τα πιο αισιόδοξα και συνειδητοποιημένα πλάσματα που κυκλοφορούν εκεί έξω και έδωσε συνέντευξη στο Esquire Μαρτίου!

Το «όμορφα» εννοείται…

Αν ο μικρός θελήσει να ακολουθήσει την επαγγελματική πορεία του μπαμπά, τι θα πεις;
Με πολύ μεγάλη μου χαρά. Το έχει αποφασίσει ο μπαμπάς του αυτό πριν από τον Φίλιππο. Διαφωνούν μόνο στο πού θα παίξει στο εξωτερικό. Ο Φίλιππος δε θέλει να πάει στο NBA, όπως ο Νίκος όταν ήταν 16 χρονών. Προτιμάει την Ισπανία, την Ιταλία. Ο μικρός σ’ αυτή τη φάση μιμείται πολύ τον πατέρα του, από τον τρόπο που πλένει τα δόντια του μέχρι τον τρόπο που παίζει μπάσκετ. Κοιμάται και ο μικρός τού χαϊδεύει τα μαλλιά, μιλάμε για τεράστια αδυναμία! Ο Νίκος δεν έχει ασχοληθεί ακόμα μαζί του σοβαρά για το μπάσκετ, τον αφήνει προς το παρόν να παίζει μόνος του, για να μη βαρεθεί και αλλάξει γνώμη στο μέλλον!

Θα έσπρωχνες το παιδί να κάνει πρωταθλητισμό, όπως εσύ, και άρα να φύγει σε μικρή ηλικία από το σπίτι;
Δε γίνονται αυτά. Όπου είναι το παιδί πάει και η μαμά! Αυτά που αποφάσισαν οι γονείς μου για μένα και με άφησαν στα 11 μου να έρθω στην Αθήνα από την Καλαμάτα τώρα που τα σκέφτομαι ως μάνα, αναρωτιέμαι «πώς το έκαναν αυτό οι άνθρωποι;». Βέβαια, έχω πει στη μητέρα μου χίλιες φορές «ευχαριστώ» που μου έδωσε την ελευθερία να γίνω αυτό που έπρεπε να γίνω, χωρίς να με περιορίσει ως παιδί.

Οκτώ χρόνια παντρεμένη. Αξίζει να παντρεύεται ένα ζευγάρι τελικά;Γιατί να μην αξίζει;

Υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι δε χρειάζεται πλέον…
Το να μην παντρευτεί κάποιος όταν είναι με έναν άνθρωπο μου κάνει και λίγο ότι φοβάται. Γιατί ουσιαστικά πρόκειται για ένα χαρτί που επιβεβαιώνει την ένωση δύο ανθρώπων. Από κει και πέρα, άμα θέλεις να χωρίσεις, χωρίζεις είτε παντρεμένος είτε όχι. Το μεγάλο θέμα στο γάμο είναι τα παιδιά και ισχύει πως δεν είναι εύκολο να χωρίσεις όταν υπάρχουν αυτά. Από την άλλη, ως παιδί χωρισμένων γονιών, σαφώς δε φοβάμαι το χωρισμό. Έχω μεγαλώσει σε τέτοιο περιβάλλον, οπότε πιο δύσκολα πιστεύω στο «για πάντα» παρά στο ότι μια μέρα μπορεί να μας τελειώσει με τον Νίκο και να χωρίσουμε. Αλλά στη ζωή μου έχω μάθει να πηγαίνω μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο. Αν κάτσω και σκεφτώ σοβαρά ότι είμαι 18 χρόνια με τον Νίκο, θα πω: «Παναγία μου, δε γίνεται η μισή μου ζωή να είναι με έναν άνθρωπο». Όταν όμως περνάς υπέροχα με κάποιον, κανένα νούμερο δεν έχει τη δύναμη να σε κάνει να αμυνθείς ή να φοβηθείς.

niki2_7ews

 

 

Διάβασα ότι κάνεις νευρογλωσσικό προγραμματισμό. Τι είναι αυτό;
Το NLP με άλλαξε 180 μοίρες. Ήρθε στη ζωή μου τη στιγμή που ήθελα ένα ταρακούνημα ώστε να πάρω αποφάσεις και να αλλάξω. Νευρογλωσσικός προγραμματισμός σημαίνει «επαναπρογραμματίζω τον εαυτό μου με τις δικές μου πεποιθήσεις». Υπάρχουν ειδικές ασκήσεις, δουλεύεις πολύ μπροστά στον καθρέφτη σου, ανακαλύπτεις ποιος είσαι υποσυνείδητα. Μπορεί ο εαυτός σου να πιστεύει ότι είσαι άχρηστος, αλλά εσύ να μην το ξέρεις καν ότι η αυτοεκτίμησή σου είναι χάλια. Αυτό πρέπει να το ψάξεις, να το βρεις και να δεις πόσο κόντρα τού έχεις πάει τελικά. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν αξίζουν το καλύτερο, είτε γιατί νομίζουν ότι δεν μπορούν να το έχουν είτε γιατί νομίζουν ότι δεν έχουν τα εφόδια γι’ αυτό. Ο εαυτός μας είναι ένα τέλειο κομπιούτερ. Από μικρή σ’ έχουν προγραμματίσει με την πεποίθηση ότι πρέπει να εκτελείς τέλεια αυτά που έχεις μάθει. Κάποια στιγμή όμως μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι δε σ’ αρέσει αυτό το πρόγραμμα και θες να το πετάξεις για να κάνεις αυτά που σ’ ευχαριστούν πραγματικά. Με λίγα λόγια, δεν ξέρουμε καν αν η ζωή που κάνουμε είναι αυτή που θέλουμε. Αλλάζοντας, αναλαμβάνεις την ευθύνη της ζωής σου στο 100%. Για μένα δεν υπάρχει τύχη ή γκαντεμιά. Οτιδήποτε περνάω είναι δική μου επιλογή. Το έχω σκεφτεί, το έχω αποφασίσει και το βιώνω.

Έχεις δηλώσει ότι έκανες γυμνά ώστε να μπορείς να ζητήσεις περισσότερα χρήματα. Ωστόσο, πολλές συνάδελφοί σου από το μόντελινγκ παραδέχονται ότι δεν αισθάνονται άνετα γι’ αυτά.

Ούτε εγώ αισθάνομαι. Έχω μιλήσει δημόσια για το πώς έκανα το πρώτο εξώφυλλο στο Nitro. Είχε πει ο Κωστόπουλος: «Θέλω να κάνω εξώφυλλο την Κάρτσωνα». Τότε δε με ήξερε κανείς. Όταν λοιπόν ο μάνατζέρ μου, στον οποίο είχα απόλυτη εμπιστοσύνη γιατί ήξερα ότι ήθελε το καλό μου, μου είπε «προχώρα γιατί η Imako ανοίγει όλες τις πόρτες», όσο κι αν δεν αισθανόμουν άνετα στη φωτογράφηση, έπρεπε να το κάνω. Έτσι χτιζόταν μια καριέρα τότε, το σέξι-γυμνό «πέρναγε» πολύ. Δεν μπορούσα να πω «όχι». Ήταν μια επιλογή που σ’ έκανε γνωστή και άρα ανέβαζε τα κασέ στις καμπάνιες, τις επιδείξεις, τις φωτογραφήσεις. Οι εταιρείες δε νοιάζονταν για το αν έχεις κάνει σέξι φωτογράφηση στο Nitro, το Playboy ή το Maxim, αλλά για το κατά πόσο είσαι γνωστή.

Πότε ωριμάζει ένας άντρας;
Ο άντρας μένει για πάντα παιδί. Για παράδειγμα, βλέπω τον Νίκο, είναι η χαρά της ζωής. Δε θα συγχυστεί, δε θα στενοχωρηθεί για τίποτα άλλο πέρα από την υγεία των ανθρώπων που αγαπάει. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον χαλάσει τίποτα, τα βλέπει όλα καλά. Κι αν η σημερινή μέρα δεν είναι καλή, σκέφτεται πώς θα είναι η αυριανή. Έτσι σκέφτονται οι άντρες. Οι γυναίκες δεν είμαστε έτσι. Είμαστε πολυδιάστατες, πολυσύνθετες, όλα στο «πολύ». Τελικά ποιος περνάει καλύτερα; Και που σπάμε εμείς το κεφάλι μας αλλάζει κάτι; Όχι.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!