Η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη (Δείτε τα τρέιλερ)

Αυτή τη φορά το θέμα δεν θα είναι η ίδια ιστορία με τις δύο διαφορετικές εκδοχές, αλλά τρεις διαφορετικές ερωτικές ιστορίες τριών γενεών.


Η ταινία Ένας άλλος κόσμος, είναι η καινούργια ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που όπως πάντα έχει γράψει το σενάριο, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί.Αυτή τη φορά το θέμα δεν θα είναι η ίδια ιστορία με τις δύο διαφορετικές εκδοχές, αλλά τρεις διαφορετικές ερωτικές ιστορίες τριών γενεών.

Πριν από περίπου δύο χρόνια, η ταινία «Αν» δόμησε ήταν η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του Χριστόφορου στον κινηματογράφο, που τα πήγε πολύ καλά. Φθινόπωρο του 2015 είναι έτοιμη και η δεύτερη, που τώρα μόλις κυκλοφόρησαν και τα πρώταtrailer. Και βεβαίως σε μία από τις τρεις ιστορίες πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος μεOscar Β΄ Αντρικού ρόλου για την ταινία Whiplash, ο J.K. Simmons

Ηθοποιοί από Συρία, Ευρώπη και Αμερική συμπράττουν με έλληνες συναδέλφους τους, που είναι και πρωταγωνιστές της ταινίας, προκειμένου να αφηγηθούν τις ερωτικές ιστορίες που γεννιούνται ανάμεσα σε έλληνες και ξένους πολίτες στην Ελλάδα του σήμερα. Κάθε ιστορία φέρνει – σύμφωνα με το σχέδιο του Παπακαλιάτη – κι έναν διαφορετικό τίτλο. Κάθε ιστορία και μια διαφορετική οπτική πάνω στο αιώνιο θέμα του έρωτα. Ταινία ενάντια στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό. Στην ταινία παίζουν οι: J.K. Simmons, Μαρία Καβογιάννη, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Andrea Osvart, Tawfeek Barhom, Νίκη Βακάλη, Μηνάς Χατζησάββας κ.α. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στο εξωτερικό με τον τίτλο Worlds apart.

papakaliatis1

enas-allos-kosmos

pegasus_LARGE_t_1581_106472774

Τα «αγαπημένα» καλλιτεχνικά σαλόνια ήδη έχουν πάρει το φτυάρι και ανοίγουν λάκκο, προσπαθώντας να μαντέψουν από πού θα «κλέψει» αυτή τη φορά ο Χριστόφορος. Βλέπετε, ότι σ’ αυτόν τον τόπο, όποιος κάνει επιτυχία πρέπει να του σκάβουμε το λάκκο, μόνο έτσι το ευχαριστιόμαστε.

9615243989657556871

Ένας-άλλος-κόσμος-Worlds-Apart-81

pegasus_LARGE_t_1581_106472789

Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας

 

Το διαβάσαμε στο NIKOSONLINE.GR



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!