Η Ναταλία Γερμανού αλλάζει όνομα στην εκπομπή της στο Epsilon [εικόνες]

Όλα αλλάζουν ξαφνικά! Τι συμβαίνει στο τηλεοπτικό σκηνικό του Epsilon;


Πριν απο λίγες ημέρες εδώ στο Bizznews.gr σας κάναμε γνωστό οτι η Ναταλία Γερμανού μετά τη μετακίνηση της στη μεσημεριανή ζώνη και όντας απέναντι απο το μεγαθήριο Ελένη Μενεγάκη θα ονόμαζε την εκπομπή της απλά με το όνομα της όπως και η Ελένη.(εδώ)

Αλλαγές φαίνεται όμως να έχουν έρθει σε αυτό το σκηνικό μιας και η ίδια η παρουσιάστρια μέσα απο τα social media φρόντισε να μας κάνει γνωστό οτι τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα έτσι μαζί με αυτό και ο τίτλος της εκπομπής που θα ξεκινήσει με την αρχή της τηλεοπτικής χρονιάς.

Η Ναταλία Γερμανού, όπως αναφέρεται και στο δημοσίευμα του περιοδικού People που θα κυκλοφορήσει αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο Θέμα, δεν ήθελε να υπάρχει το δικό της όνομα στον τίτλο, παρά τις πιέσεις του Epsilon και του Μένιου Φουρθιώτη. Και αυτό που η ίδια προτιμούσε περισσότερο από τα υπόλοιπα, ήταν το NaΜaSte, χαιρετισμός της γιόγκα αλλά και ένα διαφορετικό «να ’μαστε».

Σήμερα πάντως, οι συνεργάτες της εκπομπής, αλλά και η Ναταλία Γερμανού, ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media από μια διαφορετική φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ξεκάθαρα το NaΜaSte. 

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασαν μέλη της ομάδας-στης Ναταλίας Γερμανού μάλιστα έσπευσε να σχολιάσει και ο πρώην σύντροφός της, Μάνος Ιωάννου:

natalia germanou.dimitris miliogloupanagiotis rafailidis

Από τα παραπάνω ενσταντανέ συμπεραίνουμε πως η παρουσιάστρια κατάφερε να πείσει τους ιθύνοντες του καναλιού να ονομαστεί η εκπομπή της NaΜaSte και γι’ αυτό διάλεξαν αυτόν τον ωραίο και πρωτότυπο τρόπο για να το κάνουν σαφές σε όλο τον κόσμο.  



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!