Η Μέρυλ Στριπ έγινε 64 ετών

Μια φωτογραφική ματιά στις πιο όμορφες στιγμές της καριέρας της.


Η Μέρυλ Στριπ αποτελεί έναν ζωντανό θρύλο στο Χόλυγουντ. Είναι η ηθοποιός με τις περισσότερες υποψηφιότητες για Όσκαρ, ενώ η ίδια έχει κερδίσει ήδη 3 χρυσά αγαλματίδια και 8 χρυσές σφαίρες για τις ερμηνείες της.

Η ηθοποιός, που προχθές έκλεισε τα 64 της χρόνια, παραμένει μια ενεργός δύναμη στην βιομηχανία του Χόλυγουντ, αφού ήδη ετοιμάζει δυο καινούριες ταινίες για την επόμενη χρονιά, στις οποίες συμπρωταγωνιστεί με τους Τζούλια Ρόμπερτς και Τόμι Λι Τζόουνς.

Η υποκριτική της ικανότητα, η μοναδική ιδιότητά της να ενσαρκώνει με μοναδικό, σχεδόν φυσικό, τρόπο όποιον ρόλο της έχει ανατεθεί και τα αμίμητα εκφραστικά της μέσα έχουν αποτελέσει σχολείο για πολλές μεταγενέστερές της ηθοποιούς, ενώ η τεράστια γκάμα των ρόλων που έχει ερμηνεύσει, της έχουν δώσει το αβαντάζ της πιο χαμαιλεοντικής ηθοποιού της γενιάς της, από το 1977 που πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο μέχρι και σήμερα.

Πολλές ταινίες, αξέχαστες ερμηνείες και ρόλοι, μια καριέρα που σίγουρα πολλοί θα ζήλευαν. Και ακόμα, μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, αν κρίνουμε από την όρεξη με την οποία αναλαμβάνει νέα projects και νέους ρόλους που της κεντρίζουν το ενδιαφέρον!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!