Η Μαίρη Μηλιαρέση γίνεται… γιαγιά!

Θα γίνει γιαγιά; Λέτε; Η μήπως είναι καλό το σενάριο;


Παρουσίαζε το «Ρουκ Ζουκ» στο MEGA, ενώ έχει συμμετέχει και σε άλλες τηλεοπτικές εκπομπές. Αυτή τη φορά όμως, η Μαίρη Μηλιαρέση επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο ως ηθοποιός και μάλιστα έχοντας στο πλευρό της… την κόρη της.

Η παρουσιάστρια λοιπόν παίζει σε ένα από τα αυτοτελή επεισόδια της σειράς «Στο ράφι» που γράφει ο Παναγιώτης Καποδίστριας με τους μαθητές της σχολής του, της «Tabula Rasa». Σύμφωνα με το σενάριο η Μαίρη Μηλιαρέση είναι μία πολύ πετυχημένη τραγουδίστρια με πολλές επιτυχίες που της αρέσουν μάλιστα οι νεότεροι άντρες. 

Στις επιλογές της αυτές όμως, πάντα σύμφωνα με το σενάριο, αντιδρά η κόρη της, η οποία μάλιστα της λέει ότι είναι έγκυος και της ζητά να διακόψει τη σχέση της με τον νεότερο άντρα! Η πετυχημένη τραγουδίστρια όμως, με τους χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές αντιδρά, καθώς αισθάνεται πολύ νέα για να γίνει γιαγιά, ενώ στο πλευρό της είναι η αδερφή της που μένει μαζί της εκτελώντας και χρέη μάνατζερ!

Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες την κόρη της γνωστής τραγουδίστριας υποδύεται η πραγματική κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση, η Σοφίνα, ενώ το ρόλο του εραστή ερμηνεύει ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός Μάνος Ψιστάκης.

 

πηγή: newsit.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!