Η Μελίνα Ασλανίδου στο Badminton

Η αγαπημένη τραγουδίστρια στο Badminton.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια στο Badminton.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια στο Badminton.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια στο Badminton.

Δέκα χρόνια μετά τη μεγάλη επιτυχία της στο “Τι σου ’κανα και πίνεις” των Μίμη Πλέσσα και Λευτέρη Παπαδόπουλου – που πρωτοτραγούδησε η Πόλυ Πάνου στην ταινία “Όλγα αγάπη μου” – η Μελίνα Ασλανίδου – από τις σημαντικότερες τραγουδίστριες της γενιάς της – έρχεται στο Προαύλιο του Badminton με μία μουσική παράσταση με τον ίδιο τίτλο. Έρχεται να μας τραγουδήσει κινηματογραφικά τραγούδια σε στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου αλλά και άλλων σημαντικών δημιουργών.
Δημιουργών όπως οι: Σταύρος Ξαρχάκος, Μίμης Πλέσσας, Μάνος Λοϊζος, Γιάννης Μαρκόπουλος, Δήμος Μούτσης, κ.α. Τραγούδια που εξακολουθούν ν’ ακούγονται όλα αυτά τα χρόνια και μερικά εξ’ αυτών μάλιστα να δημιουργούν καινούργιους «μύθους». Χαρακτηριστικά παραδείγματα τα τραγούδια «Τι σου ’κανα και πίνεις», «Αυτά τα χέρια», «Κουτσή κιθάρα», «Καμαρούλα», «Τόσα καλοκαίρια», «Το φεγγάρι πάνωθε μου», κ.α.
Την συνοδεύουν τρεις εξαίρετοι μουσικοί. Ο Μανώλης Ανδρουλιδάκης (κιθάρες), ο Ανδρέας Καραντίνης (μπουζούκι) και ο Ανδρέας Σίκκης (κρουστά και πνευστά).
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μιχάλης Κουμπιός.
Μουσικό προαύλιο του Badminton στις 16, 17 και 18 Ιουνίου 2011.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!