Η Μέγκαν Μαρκλ «θέλει απαντήσεις» από τον βασιλιά Κάρολο


Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να απαιτεί «απαντήσεις» από τον βασιλιά Κάρολο σχετικά με το γιατί αυτή και ο πρίγκιπας Χάρι έχουν υποβληθεί σε «διαφορετικούς» κανόνες από την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, σύμφωνα με έναν ειδικό.

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας και σχολιαστής Neil Sean ισχυρίζεται ότι η Δούκισσα του Sussex προσπάθησε ακόμη και να κανονίσει μια συνάντηση με τον πεθερό της για να συζητήσει τις ανησυχίες της.

«Η Μέγκαν Μαρκλ θέλει κάποιες απαντήσεις από τον Βασιλιά», είπε ο Σον σε ένα βίντεο στο YouTube. «Προσπάθησε να κανονίσει μια συνάντηση μαζί του, του έστειλε ένα γράμμα και ήθελε ένας προς έναν να του εξηγήσει ακριβώς τα προβλήματα που αντιμετώπισε από τότε που έγινε μέλος της βρετανικής μοναρχίας».

Ο Sean αυτή την εβδομάδα ισχυρίστηκε ότι η πρώην πρωταγωνίστρια της σειράς “Suits” είναι “έξαλλη” που αυτή και ο Χάρι δέχονται κριτική για συμμετοχή σε συνεντεύξεις και δημοσιοποιημένα έργα, ενώ άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως η Σάρα Φέργκιουσον, η Δούκισσα της Υόρκης, δεν δέχονται καμία αντίδραση ενώ κάνουν το ίδιο.

«Αυτό που εξοργίζει πραγματικά τη Μέγκαν είναι ότι η Φέργκι εμφανίζεται σε διάφορα σόου όπως η καθημερινή εκπομπή του ITV «This Morning», και αυτοχαρακτηρίζεται ως Δούκισσα της Υόρκης, πουλώντας βιβλία και πιθανώς κάνοντας διαφημίσεις όλα υπό τη βασιλική οικογένεια» περιέγραψε ο Σον.

Φωτογραφία: Reuters

«Η Μέγκαν και ο Χάρι φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνουν γιατί είναι διαφορετικός ο κανόνας για εκείνη» σημείωσε. Οι Σάσεξ παραιτήθηκαν ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας το 2020 και μετακόμισαν στις ΗΠΑ.

Από την υπερατλαντική μετακίνησή τους και μετά, το ζευγάρι έχει περιγράψει λεπτομερώς τους αγώνες τους με τη βασιλική ζωή σε μια σειρά από έργα, όπως τα απομνημονεύματα του Χάρι, «Spare», η συνέντευξή  τους με την Όπρα Γουίνφρεϊ και το μίνι ντοκιμαντέρ στο Netflix, «Harry & Meghan».

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2018, έχει δεχθεί έντονη κριτική επειδή μοιράστηκε προσωπικές λεπτομέρειες των σχέσεών του με μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ωστόσο, οι Σάσεξ μπορεί να επιστρέψουν στο Παλάτι, σύμφωνα με τον βασιλικό βιογράφο και ειδικό Tom Quinn, ο οποίος λέει ότι υπάρχει μόνο μία προϋπόθεση που εμποδίζει αυτό. «Πιστεύω ότι είναι πιθανό η Μέγκαν να επιστρέψει, αλλά νομίζω ότι θα έπρεπε φυσικά να ζήσει στην Αγγλία και θα έπρεπε, πολύ ήσυχα, να αρχίσει να κάνει τα πράγματα που κάνει καλύτερα η βασιλική οικογένεια», είπε ο Κουίν στην  Daily Express τον περασμένο μήνα.

«Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να επιστρέψει αν θέλει μια συγγνώμη ή αν θέλει να αλλάξει εντελώς η βασιλική οικογένεια. Απλώς δεν μπορούν να το κάνουν, απλά δεν νομίζω ότι θα το κάνουν», πρόσθεσε.

 

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!