Η ”Locherber Milano” και στην Ελλάδα με υψηλή ποιότητα και αισθητική

Γνωρίστε τα και κάντε την ζωή σας πιο αρωματική γεμάτη ονειρεμένα αρώματα!!


Μία εταιρεία με έδρα το Μιλάνο  με προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής που φτιάχνονται στην Ελβετία και την Ιταλία.  

“Η δουλειά μου υποκινείται  από το πάθος μου για την ομορφιά, για ότι είναι σπάνιο και μπορεί να εκτιμηθεί με αίσθηση υψηλής κουλτούρας.

Για πάνω από 30 χρόνια χρησιμοποιώ με ενθουσιασμό μοναδικά και αναντικατάστατα συστατικά ενώ  λατρέυω να ακολουθώ στη δουλειά μου τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιεί ένας τεχνίτης ενώ προσπαθεί για ώρες να βρει το τέλειο σχήμα ανάμεσα στα γυαλιά και τα ξύλα.

Δουλεύω για να εξασφαλίσω ότι κάθε ένα από τα προϊόντα μας ξεχωριστά αφήνει το δικό του μοναδικό στίγμα.”

CARLO BARLOCHER

30   50

Ο Αλέξανδρος Γιαννακάκης ένας νέος και φιλόδοξος επιχειρηματίας κάνει το όνειρο πραγματικότητα και τα φέρνει και στην Ελλάδα και στην Κύπρο.  Η Locherber Milano, μια εταιρεία πολύ γνωστή στο εξωτερικό με χειροποίητα πολύ premium αρωματικά χώρου, κεριά, σπρέι, και είδη για το σώμα (eau de parfum, κρέμες σώματος, αφρόλουτρα κτλ).

10

Είναι ένα αντρικό 
Malabar πέπερ σειρά!
Locherber home & spa, milano-αθήνα.

Γνωρίστε την και εσείς και κάντε τον δικό σας χώρο αλλά και το σώμα σας ακόμα πιο μοναδικό πιο αρωματικό και πιο ερεθιστικό!!

40

Εδώ θα τα βρείτε και θα μάθετε τα πάντα για όλα τα προϊόντα τους 

20

Showroom 
Πλουτάρχου 13, Κολωνάκι –  Αθήνα
Τηλ. 210 7243290
Αυτή είναι η σελίδα τους στο facebook
Ένα υπέροχο άρωμα φρέσκων λουλουδιών βασισμένο στην βανίλια και το άρωμα σανταλόξυλου, περιέχει εκχυλίσματα από Γεράνι, Tριαντάφυλλο, Υλάνγκ Υλάνγκ, Φραγκοστάφυλο, Λεμόνι Σικελίας και Περγαμόντο!

80

Ένα εκπληκτικό εσπεριδοειδές και πικάντικο άρωμα που περιέχει αποστάγματα από ξύλο κέδρου, πατσουλί, βασιλικό, δενδρολίβανο, πορτοκάλι, λεμόνι και ευκάλυπτο!

90



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!