Η Lady Gaga σε μεγάλη κόντρα με τον Perez Hilton

Επικοινωνιακό τρικ ή πραγματική διαφωνία;


H Lady Gaga -κατά σατανική σύμπτωση την ώρα που οι πωλήσεις του νέου της single δεν πάνε και τόσο καλά- υποστήριξε ότι o Αμερικανός blogger Perez Hilton και παλιός κολλητός της, της έστειλε ένα κοροϊδευτικό μήνυμα , όταν ένας τραυματισμός στο ισχίο την καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι στις αρχές της χρονιάς.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Gaga αναγκάστηκε να ακυρώσει μια πληθώρα εμφανίσεων ενώ βρισκόταν σε περιοδεία, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό, ο οποίος δεν της επέτρεπε να εμφανιστεί στη σκηνή. Η τραγουδίστρια αργότερα αποκάλυψε ότι η ζημία ήταν πιο σοβαρή από ότι είχε αρχικά συνειδητοποίησε και ότι στην πραγματικότητα είχε σπάσει το γοφό της.

Η Gaga τώρα περνάει στην αντεπίθεση και έχει υποσχεθεί στους θαυμαστές της «μία ώρα ολοκαίνουριας μουσικής» όταν εμφανιστεί στη σκηνή του Roundhouse στο Λονδίνου το εναρκτήριο βράδυ του iTunes Festival, την 1η Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, προφανώς δεν έχει ξεχάσει τον χλευασμό του Hilton, ενώ ήταν τραυματισμένη, λέγοντας στα 39 εκατομμύρια followers της στο Twitter το βράδυ της 16ης Αυγούστου:

541424_2.png_54

Στο επόμενο tweet της, η τραγουδίστρια κάλεσε τους φαν της να μην αναστατώνονται εξαιτίας της: «Σας παρακαλώ monsters, δεν πρέπει να επηρεάζεστε από κάποιον σαν κι αυτόν, τίποτα δεν αξίζει αυτό το είδος του μίσους, εγώ είμαι εντάξει και εγώ πάντα επιβιώνω. Αγνοήστε τον. Just Dance… »

Ο Hilton ακόμη δεν έχει απαντήσει άμεσα στα σχόλια της Gaga, αλλά δημοσίευσε το παρακάτω tweet λίγο μετά την επίπληξη από την Gaga: «Woah @LadyGaga, το Aplause έχει πέσει στο νούμερο 4 στο @ iTunesMusic στην Αμερική. Ο τραγουδιστής country, Luke Bryan την ξεπερνά»

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Gaga αποκάλυψε το trailer για το επερχόμενο album της «ARTPOP», το οποία έχει οριστεί να κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου. Το 47 δευτερολέπτων clip δείχνει την τραγουδίστρια με το πρόσωπό της καλυμμένο με πλαστικό και γύρω της να την χλευάζουν απερίφραστα, ενώ μια σειρά από μηνύματα όπως «η Lady Gaga είναι πλέον αδιάφορη» και «από το “Born This Way” ότι έχει κάνει είναι αποτυχία», εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης.

Το Applause, το πρώτο single από το “ARTPOP”, αυτή τη στιγμή βρίσκεται χαμηλότερα στις πωλήσεις από το «Roar», το πρώτο κομμάτι από το άλμπουμ “Prism” της Katy Perry. Η Gaga όμως προχώρησε ένα βήμα παραπέρα την Κυριακή, κατηγορώντας τον Hilton ότι την καταδίωκε, όταν φαν της μετέφεραν ότι ο Hilton τριγύριζε στο κτήριο όπου βρίσκεται το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη. (Η Gaga δεν ήταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή).

Και φυσικά o Hilton πέρασε στην αντεπίθεση, τουιτάροντας έμμεσα ότι η παλιά του φίλη, Lady Gaga, είναι ναρκομανής -και υπονοώντας ότι αυτός είναι ο λόγος που χάλασε η φιλία τους-

541773_Screenshot_14_76

541774_Screenshot_16_67

Σε μια αποκλειστική δήλωση του στον Hollywood Reporter, ο Hilton υπερασπίζεται τον εαυτό του: «Είμαι ένας κριτικός και όχι stalker», όπως τον είχε αποκαλέσει η pop star την Κυριακή το απόγευμα. Ο Hilton προσθέτει επίσης, ότι λαμβάνει ήδη απειλές κατά της ζωής του από τους θαυμαστές της.

Και η μάχη συνεχίζεται…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!