Η Lady Gaga αποκάλυψε τον τρόπο που της έκανε πρόταση γάμου ο Taylor Kinney!

Και ήταν πολύ γλυκός. Κυριολεκτικά.


Μετά την συγκλονιστική εμφάνισή της στα Oscar όπου ερμήνευσε καταπληκτικά τρία από τα διασημότερα κομμάτια της «Μελωδίας της Ευτυχίας» (και κλείνοντας έτσι το στόμα σε όσους πίστευαν πως δεν έχει φωνή), η Lady Gaga μας επιφύλασσε μία ακόμα έκπληξη σήμερα. Αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο ο αγαπημένος της Taylor Kinney της έκανε πρόταση γάμου στις 14 Φεβρουαρίου.

Μιλώντας στο Access Hollywood στα Oscars, η Mother Monster αποκάλυψε πως η πρόταση έγινε αρχικά με ένα δαχτυλίδι από καραμέλα!

«Πρώτα μου έδωσε ένα Ring Pop (δαχτυλίδι-γλυκό). Αυτό ήταν κάπως υπέροχο και έβαλα τα κλάματα, ήμουν τόσο ενθουσιασμένη» είπε η Gaga στον ρεπόρτερ, συνεχίζοντας «Είπα “Ναι!” αμέσως και τότε έβγαλε το μονόπετρο σε σχήμα καρδιάς. Πρώτα ήταν καραμέλα. Ήμουν ευτυχισμένη και με την καραμέλα.»

Η Lady Gaga, σύμφωνα με το mtvgreece.gr, η οποία γνωρίστηκε με τον αρραβωνιαστικό της στα γυρίσματα του videoclip για το τραγούδι της «You And I», αφού αφηγήθηκε την ιστορία συνέχισε να μιλά με αγάπη για τον Kinney: «Από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα η καρδιά μου ήταν μαζί του. Ο αρραβώνας τα κάνει όλα καλύτερα. Όταν είσαι ερωτευμένος έχεις κάποιον να σε αγαπάει, όλα γίνονται καλύτερα».

Είχε δεν είχε, μας συγκίνησε πάλι.

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!