Η Κατερίνα Στικούδη κατακτά την Βιέννη στο φετινό Europride. Εμφάνιση και στο Thessaloniki Pride.


Έχουμε δεί και συνεχίζουμε να βλέπουμε πολλές ποπ τραγουδίστριες της χώρας μας, να μας εκπροσωπούν κατά καιρούς στα ευρωπαικά φεστιβάλ υπερηφάνειας που γίνονται. Όλες αυτές οι τραγουδίστριες όμως, έχουν κάτι κοινό. Έχουν στο παρελθόν συμμετάσχει στο διαγωνισμό της Eurovision! Η Κατερίνα Στικούδη όμως είναι η πρώτη τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Ελλάδα σε Europride, χωρίς να έχει προηγηθεί εμφάνισή της στη Eurovision! Να μια διάκριση λοιπόν, αφού έπαιξε στο φετινό Europride στην Βιέννη Αυστρίας ενόψει 200.000 ατόμων και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο με την σκηνική της παρουσία όσο και με τη φωνή της.

Η Κατερίνα Στικούδη αποτελεί την επίσημη πρέσβειρα του EuroPride 2020, το οποίο θα πραγματοποιηθεί του χρόνου στη Θεσσαλονίκη! Στο πλαίσιο της αποστολής της, η Κατερίνα συνόδευσε τους εκπροσώπους της διοργάνωσης στην Βιέννη στο EuroPride 2019, όπου και έγινε η παράδοση του τίτλου από τους Αυστριακούς στους Έλληνες διοργανωτές.


Μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου, η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή του Europride στη Βιέννη, σε ένα line up που περιελάμβανε τις νικήτριες της Eurovision Conchita και Loreen.

Η Κατερίνα Στικούδη με ευρωπαικό αέρα πλέον, θα εμφανιστεί και στο Thessaloniki Pride αυτό το Σάββατο 22/6, ενώ οι διοργανωτές εκεί αναμένουν να δώσουν το παρόν τους περίπου 10.000 άτομα!

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!