Η γαλανόματα κόρη του Κυριάκου Κυανού πρώτο τραπέζι στον Σπάγγο


Το αδιαχώρητο κόσμου, με πολλές επώνυμες παρουσίες, προκαλείται στο Σπάγγο στο Μικρολίμανο κάθε Σαββατοκύριακο όπου εμφανίζονται ο Νίκος Δούρος, ο Άγγελος Λαδάς η Κατερίνα Ρήγα και η Τατά και κάθε Κυριακή είναι μαζί τους ο Κυριάκος Κυανός.


Είναι η δεύτερη βδομάδα και όπως όλα δείχνουν έχουν κερδίσει το στοίχημα της διασκέδασης ακόμα και με τα μέτρα και τις αποστάσεις.


Το βράδυ του Σαββάτου, το κατάμεστο κόσμου μαγαζί, βίωσε μοναδικές στιγμές κεφιού, αφού πολλοί επώνυμοι ήταν εκεί. Όλοι περνούν να πούνε ένα τραγούδι αλλά και να περάσουν μαγικές στιγμές.

Την Κυριακή επίσης πολύ κόσμος,όπως ο Χάρης Κωστόπουλος που ξεσήκωσε τον κόσμο αφού του έδωσαν μικρόφωνο οι τραγουδιστές. Η Έλενα Χαραμή επίσης ξεσήκωσε τον κόσμο δίνοντας την δική της νότα στην πίστα του Σπάγγου.

Η θαυμάστρια όμως που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η μικρή θεάρα κόρη του Κυριάκου Κυανού που είδε τον μπαμπά της πρώτη φορά να τραγουδάει στην πίστα. Έμεινε για πολύ λίγο με την γυναίκα του Κυριάκου και απλά χαμογελούσε στον μπαμπά που τον έβλεπε να λέει τραγούδια. Η γαλανομάτα μάγισσα που κλέβει τις καρδιές του κόσμο αλλά και του μπαμπά της που … είναι τελικά πολύ χαζομπαμπάς.




ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!