Η εξομολόγηση της Νένας Χρονοπούλου: Ο γιος μου πέθανε 10 φορές αλλά ήταν γραφτό να ζήσει

Η Νένα Χρονοπούλου μιλάει στην εφημερίδα Espresso για το πώς μεγαλώνει ένα αγόρι με ειδικές ανάγκες, την κόντρα με την κόρη της Έλενας Ναθαναήλ και για τον Τάσο της καρδιάς της.

“Με τον Τάσο δεν ήταν έρωτας μόνο, ήταν η στάση ζωή, ο τρόπος που κοιτάζει τα μάτια του Χρήστου, η αγνότητα που και οι δύο έχουν στην ψυχή τους. Είναι και οι δύο μοναδικοί. Το έτερον ήμισυ του Τάσου δεν είμαι εγώ, είναι το παιδί μου…”, εκμυστηρεύεται.

Για τον γιο της αναφέρει: Όταν προσευχόμουν να γίνω μητέρα, μιας και το παιδί μου το απέκτησα με εξωσωματική γονιμοποίηση, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα μπορούσα να περάσω το κατώφλι της προωρότητας.

Βλέπεις, κανένας γιατρός ποτέ δεν έχει πει δημόσια τα πραγματικά προβλήματα που μπορεί να βιώσει ένα παιδί μέσα στη θερμοκοιτίδα. Όλοι πιστεύουμε ότι μπαίνει εκεί για να μεγαλώσει. Όχι, μόνο έτσι δεν είναι. Η θερμοκοιτίδα σημαίνει “εντατική” με ό,τι κινδύνους συνεπάγεται.”

Και συνεχίζει: “Ζήσαμε στιγμές πόνου οι οποίες δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Τον έχασα 10 φορές και οι γιατροί άλλες τόσες μου τον έφεραν πίσω με τη βοήθεια του Θεού. Είδα στον καρδιογράφο στους παλμούς του παιδιού σε ευθεία γραμμή. Και εκεί τελείωσα κι εγώ μαζί του και πάγωσαν όλοι οι πόνοι.”

Τέλος, για τη δικαστική διαμάχη της Ίνκας Ναθαναήλ με τον σύζυγό της Τάσο Μητρόπουλο αποκάλυψε πώς αναμένεται ένα δικαστήριο στα τέλη Γενάρη. “Ο Τάσος ποτέ δεν έφυγε από δίπλα της. Αυτό που πάγωσε τις σχέσεις τους ήταν οι δηλώσεις της άλλης πλευράς”, υποστήριξε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!