Η Ελλάδα με τα μάτια της Μαρκέλλας Φέσσα Σαράιχα απο το Υδροπλάνο


Το πρώτο μου βιβλίο, 12 Month Journey In Greece, έχει ήδη ξεκινήσει τις παρουσιάσεις στα μέρη που έχω επισκεφθεί κι έχω κάνει αφιέρωμα.

Μετά λοιπόν τον Μύλο των Ξωτικών, σειρά είχε η πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Η Καβάλα. Στις 29 Γενάρη, στις 18.30, δώσαμε το ραντεβού με τους συμπολίτες μου, στη Δημοτική Καπναποθήκη με ομιλητές, τον Δήμαρχο της πόλης, Θεόδωρο Μουριάδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κωστή Σιμιτσή και τον πρόεδρο της Δημωφέλειας, Τάκη Αγγελίδη.

Όλα ήταν έτοιμα. Συγγενείς, φίλοι, παλιοί δάσκαλοι και συμμαθητές, επιχειρηματίες, πολιτικοί βρέθηκαν εκεί για να δουν από κοντά μία παρουσίαση που έκρυβε μεγάλες εκπλήξεις και δόσεις αρκετής συγκίνησης. Η Αναστασία Κορινθίου, υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων των Εκδόσεων Υδροπλάνο, συντόνισε την εκδήλωση, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την Καβάλα αλλά και για μένα. Μάλιστα αποκάλυψε ότι σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο και το δεύτερο βιβλίο, ένα mini travelgirl για τα κοριτσάκια. Ένας ταξιδιωτικός οδηγός που σε συνεργασία με παιδαγωγό θα έχει δράσεις για όλους τους ταξιδιωτικούς οδηγούς μέσα από τις σελίδες του.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην οικογένεια της μητέρας μου, στην οποία είναι αφιερωμένο το πρώτο μου βιβλίο. “Ως Δήμαρχος θέλω να καλωσορίσω τη Μαρκέλλα, στην πόλη που γεννήθηκε, μεγάλωσε, σπούδασε και στην πόλη που το όνομά της έχει μία βαριά ιστορία”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Μουριάδης.

Τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Κωστής Σιμιτσής όσο και ο Πρόεδρος της Δημωφέλειας, Τάκης Αγγελίδης, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον ταξιδιωτικό οδηγό και για τον τρόπο προσέγγισης των περιοχών μέσα από αρθρογραφία και φωτογραφίες.

Μεταξύ των καλεσμένων, ήταν ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου, Μάρκος Δέμπας, η Μαρκέλλα Φέσσα, η Βαλεντίνη και η Μαρία Καραμπουρνιώτη, η Τίνα Κιτσικοπούλου, η Μαρία Κλωνάρη, ο Πάνος Παναγιωτίδης, η Νατάσσα Ανίσογλου, η Λίλα Νικολαίδη, η Ειρήνη Ντόνε, η Μαρία Χαλκίδου,ο Κρυστάλλης Μιτριτζώνης, η Νατάσσα Ανίσογλου, ο Πάνος Παναγιωτίδης, η Μαρία Στουγιαννίδου, η Έρη Μειτανίδου, η Νατάσσα Νικολαίδου, ο Χρήστος Ραφτούλης, ο Ορέστης Νικολαίης, ο Γιάννης Ζάχαρης κ. α.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!