Η Έλενα Παπαρίζου απαντά στα δημοσιεύματα για τα κιλά & τα πιτόγυρα [βίντεο]

Ακομπλεξάριστη για ακόμα μια φορά η Έλενα Παπαρίζου.


Όλα ξεκίνησαν λίγες ημέρες πριν με την εμφάνιση της στον ελληνικό τελικό της Eurovision, έτσι λοιπόν ξεκίνησε μια διαδικτυακή τρέλα με τα κιλά της Έλενας Παπαρίζου και τις στυλιστικές της επιλογές! Ιδίως τα social media ασχολήθηκαν εκτενώς με το βάρος της Ελενας Παπαρίζου, χαρακτηριστικές είναι κάποιες φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν με σουβλάκια στα χέρια

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπικά» για το πόσο της λείπει η Ελλάδα, για τη ζωή και τη δουλειά στη Σουηδία, αλλά και για το bullying και για τον «θόρυβο» που έγινε τελευταία για τα κιλά της.

Σχετικά με το bullying, παραδέχτηκε ότι έχει κι εκείνη υποστεί. «Το είχα υποστεί πολύ μικρότερη» διευκρίνισε και συνέχισε: «Το bullying ξεκινάει από τους μεγάλους και τα παιδιά απλώς βλέπουν και αντιγράφουν αυτά που κάνουν οι μεγάλοι».

Οσο για το τι απαντά σε όσους σχολιάζουν τα κιλά της; «Δεν με αφορά. Είναι πάρα πολύ απλό». Ο δημοσιογράφος της εκπομπής επέμεινε να ρωτά αν την πειράζει που ξεχνούν την προσφορά της -μοναδική νίκη της Ελλάδας στη Eurovision- απάντησε: «Δεν με πειράζει. Ζούμε σε μια ελεύθερη χώρα, ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει. Νιώθω ότι δεν με αφορά γιατί δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτό το θέμα».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!