Οι Εκείνος + Εκείνος επιστρέφουν μαζί με το Βασίλη Καζούλλη στο Σταυρό του Νότου για 3 εμφανίσεις

Έλειψαν 11 χρόνια από τα μουσικά πράγματα αλλά…


Έλειψαν 11 χρόνια από τα μουσικά πράγματα αλλά…

…επέστρεψαν με μια μεγάλη συναυλία τον Μάιο του ‘15 και αυτό το φθινόπωρο οι «Εκείνος + Εκείνος» έρχονται και πάλι στο φιλόξενο club του Σταυρού του Νότου για 3 Παρασκευές του Νοεμβρίου. Μαζί τους ο Βασίλης Καζούλλης με τη δική του πολύχρονη ιστορία στη δισκογραφία, στις μουσικές σκηνές και στα μπαράκια.

“Κεντρική ιδέα…να’ μάστε μαζί” είναι ο τίτλος της παράστασης για να περιγράψει την ατμόσφαιρα που δημιουργείται πάνω και κάτω από τη σκηνή, καθώς o Nίκος, ο Kώστας και ο Bασίλης μοιράζονται με τους παλιούς και νέους φίλους τα αγαπημένα τους τραγούδια: “Φανή”, “Χειμωνιάτικα Μπαρ” , “Χρώματα” , “Κάτι να γυαλίζει”, “Μια γυναίκα μόνο ξέρει” , “Αεροπλάνα”, “Είσαι ότι Έχω”, “Αμοργός”, “Βορεινό λιμάνι”, “Αν ήσουν άγγελος”, “Παραισθήσεις” , “Αγάπη , τι δύσκολο πράγμα”, “Τα Λόγια Κομμάτια” και τις άλλες σημαντικές στιγμές από την καλλιτεχνική πορεία τους.

Μαζί τους: ο Γιάννης Γρυπαίος: Μπάσο, ο Βαγγέλης Κρίθαρης: Ηλ. Κιθάρα, ο Δημήτρης Αιγινίτης: Τύμπανα και φωνητικά και η Νεφέλη Φασουλή: βιολί και φωνητικά.

Ώρα προσέλευσης: 22:30
Σταυρός του Νότου Club
Τηλ. κρατήσεων: 2109226975

stavros-tou-notou



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!