Η Courtney Parker στη νέα καμπάνια για την αντιμετώπιση του ρατσισμού απο την @Be You

Η οργάνωση “Be You” του Jim Varouni είναι ένα κίνημα με στόχο την θετική επίδραση στη μαθητική συμπεριφορά και προσωπικότητα


“Στο λυκαυγές του 21ου αιώνα η ανθρώπινη κοινωνία χαρακτηρίζεται από ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας,ταχεία διάδωση πληροφοριών και κατάργηση των πολιτισμικών “συνόρων” μεταξύ των χωρών.

received_10153685829551983

Παραταύτα, ακόμα και σε κοινωνιες ιδιεταίρως ανεπτυγμένες και με υψηλή κουλτούρα, το μείζον πρόβλημα, που ονομάζεται ΡΑΤΣΙΣΜΌΣ , συνεχίζει να υποδαυλίζεται από τα κοινωνικά στερεότυπα (ταμπού) και να υπάρχει στους κόλπους της. Δυστυχώς αντί τέτοια φαινόμενα να εκλείπουν κάνουν ακόμα και σήμερα αισθήτη την παρουσία τους είτε, σε άλλες περιπτώσεις, βρίσκονται στο επίκεντρο του κοινωνικού ενδιαφέροντος, ιδίως αν οι ρατσιστικές συμπεριφορές προέρχονται απο νέους ανθρώπους και έχουν ως στόχο τους νέους.

Με στόχο, λοιπόν, την άμβλυνση του φαινομένου αυτού η οργάνωση “Be You” του Jim Varouni << ένα κίνημα με στόχο την θετική επίδραση στη μαθητική συμπεριφορά και προσωπικότητα, στα πλαίσια της ελληνικής παιδείας>>, προωθεί την νέα της καμπάνια για την αντιρατσιστική συμπεριφορά.

received_10153685829956983

Η κεντρική φωτογράφηση του project έγινε στο περιβάλλοντα χώρο του Cine Floisvos στην Μαρίνα Φλοίσβου.
Υπεύθυνη Παραγωγής & Υλοποίησης της Καμπάνιας για την οργάνωση BE YOU η κα Γεωργία Παράσχου.
Την φωτογράφηση επιμελήθηκε ο φωτογράφος Jurgen Pisha.
Στον φωτογραφικό φακό, για τις ανάγκες της καμπάνιας πόζαραν το μοντέλο Μαργαρίτα Παπανδρέου και η διάσημη τραγουδίστρια-performer, Courtney την οποία ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή της.

received_10153685829736983

Επίσης, την επιμέλεια των φωτογραφιζόμενων είχε ο
Hair – Stylist κος Αργύρης Ραυτόπουλος & η ομάδα του καθώς το μακιγιάζ επιμελήθηκε η Make up artist, θα κα Μαίρη Ρόκκου.
Τα ρούχα της καμπάνιας επιλέχτηκαν από την συλλογή του σχεδιαστή “LEON – Ilias Wia.”

Τέλος, το βοηθητικό επιτελείο αποτελούσαν οι:
Ιωάννα Καιροφυλαξ, Γρηγόρης Παναγιώτου,  Μαρίνα Γεωργίου.”



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!