Η Μπέττυ Μαγγίρα δε συνεχίζει στον Alpha και κάνει διακοπές [εικόνες]

Φωτογραφίες από τις διακοπές της έχει ξεκινήσει να ανεβάζει η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία φαίνετια πως απολαμβάνει το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.


Ούτως ή αλλως, η ίδια είχε δήλωσει ότι η φετινή σεζόν ήταν πολύ κουραστική για εκείνη και όπως όλα δείχνουν,  το «διαζύγιο» με το κανάλι του Alpha βγήκε κοινή συναινέση αφού και οι δύο πλευρές το είχαν ανάγκη. Η ίδια, σε συνέντευξή της είχε δηλώσει: «Ήταν από τις δυσκολότερες που έχω ζήσει ποτέ. Ένας μαραθώνιος. Έπρεπε να μοιραστώ σε πάρα πολλούς ρόλους, της μάνας, της διπλά εργαζόμενης. Δεν θα ήθελα του χρόνου να δουλέψω τόσο πολύ. Ούτε τα παιδιά μου μπορούσα να δω ούτε να αφοσιωθώ σε κάτι. Υπερέβαλα των δυνάμεών μου. Δεν ήξερα, δεν το είχα ξανακάνει, δεν το γνώριζα. Ήταν ένα ταξίδι στο άγνωστο. Το τόλμησα και είπα «Θα δω πώς θα πάει, κι αν αντέξω, άντεξα». Πάρα πολλές φορές πήγα να καταρρεύσω ειδικά στο θέατρο. Έφευγα πάρα πολύ κουρασμένη. Πήγαινα από το σπίτι να δω λίγο τα παιδιά μου και μετά κατευθείαν στην παράσταση. Έφτασα στα όρια της υπερκόπωσης».

Όλα αυτά φαίνεται να έχουν λάβει τέλος για την παρουσιάστρια και εχθες το βράδυ η ίδια ανέβασε φωτογραφίες από τα μέρη όπου ξεκουράζεται και χαλαρώνει.

μπεττυ

μπεττυ1

μπεττυ2



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!