Η “απόλυτη ελληνίδα star” Μαίρη Μηλιαρέση, “Στο Ράφι”

Η απόλυτη γεροντοκόρη Ελληνίδα στάρ!!! Μάθετε τι θα γίνει στο επεισόδιο της Δευτέρας!!


Το τέταρτο επεισόδιο της σπαρταριστής σειράς “Στο Ράφι” που προβάλλεται από το κανάλι “Ε” θα φιλοξενήσει μια ιδιαίτερη γεροντοκόρη. Την “απόλυτη” ελληνίδα star… που θα υποδυθεί η Μαίρη Μηλιαρέση. Μαζί της, ο Μάνος Ψιστάκης.
Η Βάνα είναι η πλέον πετυχημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια και απόλυτο είδωλο της χώρας, με αμέτρητους fans. Όταν έρχεται αντιμέτωπη με την απρόσμενη είδηση της εγκυμοσύνης της κόρης της, Ελπίδας, ο κόσμος της ανατρέπεται. Η Ελπίδα την αναγκάζει να κάνει αλλαγές στην προσωπική της ζωή, και να χωρίσει από τον τελευταίο της δεσμό με τον Κώστα, για το καλό του μωρού που έρχεται, ενώ οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να ελέγξουν για ακόμα μια φορά την κάθε της κίνηση.
DSC05436DSC05405
Πληγώνεται, εκνευρίζεται, πονάει αλλά πάνω απ’ όλα είναι μάνα και οφείλει να πράξει αυτό που είναι καλύτερο για το παιδί της. Ή μήπως υπάρχει και άλλη λύση;
Παίζουν: Μαίρη Μηλιαρέση, Μάνος Ψιστάκης, Ασπασία Πάστρα, Παναγιώτης Καποδίστριας, Σοφίνα Λαζαράκη, Άγγελος Μπαμπάλας, Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος, Γεωργία Μαρίνου, Αντωνία Κατσή, Γιώργος Λουρωτός, Μάτα Κεχαγιά, Σταυρούλα Παπαδοπούλου, Άγγελος Μπαμπάλας, Βικτώρια Καϊματζόγλου, Μάγδα Κυπριώτη, Γιάννης Κιρλής, Γκόλφω Σταυρακέλη, Μάνος Μπάρτης.

Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Καποδίστριας

Σενάριο: Αργύρης Γιαμάλογλου
Βοηθός σκηνοθέτη: Μαίρη Βαϊσμένου
Διευθυντής φωτογραφίας: Κώστας Ποταμιάνος
Εικονολήπτης: Λουκάς Ακριδόπουλος
Ηχολήπτης: Αλέξανδρος Μουρσιώτης
Editing: Θανάσης Παπαθανασίου
Ενδυματολόγος-Σκηνογράφος: Γιούλη Καλημέρη
Μακιγιάζ: Λένια Saw
Βοηθός μακιγιάζ: Μαρκεζίνα Ελευθερίου
Hair styling: Εριέττα Δαλγκιράνη
Οργάνωση παραγωγής: Αντιγόνη Πόμμερ
Βοηθός παραγωγής: Αργύρης Γιαμάλογλου
Βοηθός παραγωγής: Κάτια Ευστρατίου
Φροντιστής: Γιάννης Πανίδης

Παραγωγή: εργαστήρι δημιουργικής γραφής “Tabula Rasa”


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!