Η αποκάλυψη του Γιώργου Καπουτζίδη

Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα του στο Mega.


Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» και μοιράστηκε τις σκέψεις του για το νέο τηλεπαιχνίδι του Mega που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου στις 21:00, αλλά και για τη συνέχεια της σειράς «Εθνικής Ελλάδος». «Είναι ένα παιχνίδι που ταξίδεψε σε περισσότερες από 20 χώρες του κόσμου και ήρθε και στην Ελλάδα. Εμείς ακολουθούμε τη γαλλική εκδοχή. Ξεκινάμε με δύο παιχτες που ανταγωνίζεται ο ένας στον άλλον, ο νικητής πηγαίνει στον τελικό κι αν πάνε τα πράγματα καλά εκεί κερδίζει 10.000 ευρώ και συνεχίζει».

Όσο αφορά αν έχει άγχος με τη παρουσίαση εκείνος απάντησε: «Μετά τη πρώτη μέρα γυρισμάτων που έφυγε το άγχος. Δηλάδη τη δεύτερη μέρα ήρθα με πολλή χαρά. Τη τρίτη επίσης. Αισθάνομαι πολύ άνετα μέσα σε αυτό το παιχνίδι».

Αν είναι έτοιμος να δεχτεί τις αρνητικές κριτικές, δηλώνει: «Είμαι έτοιμος να ακούσω τα πάντα. Δεν σημαίνει ότι θα λάβω υπόψιν μου και τα πάντα. Όλοι έχουν γνώμες. Το θέμα είναι ποιανού τη γνώμη θα επιλέξεις να λάβεις σοβαρά υπόψιν σου».

Εκτός όπως απο τα επαγγελματικά του βήματα ο Γιώργος Καπουτζίδης εκμυστηρεύτηκε στην εκπομπή πως δίνει πολλές φορές περισσότερη σημασία στην προσωπική του ζωή από ότι στα επαγγελματικά. «Τότε (επί εποχής Παρά Πέντε) επειδή πραγματικά γινόταν πανικός και τα πράγματα στην τηλεόραση ήταν και πιο άγρια, για να είμαι ειλικρινής, σε κάποια φάση σκέφτηκα, “ποπο! δεν θέλω καθόλου η ζωή μου να πάει όλη έτσι”. Οπότε το ρύθμισα και εγώ, είπα ότι δεν θέλω να κάνω τώρα τηλεόραση, θέλω να κάνω θέατρο, που την αγαπώ πάρα πολύ την τηλεόραση. Μετά ξανάκανα τηλεόραση ένα πολύ ήρεμο και ήσυχο concept το “The twenty”. Γενικότερα θέλω λίγο να τα μετράω και να τα ζυγίζω τα πράγματα. Και δίνω πολύ σημασία στην προσωπική μου ζωή και πολλές φορές περισσότερο από την επαγγελματική. Την έχω πιο ψηλά. Τη προσέχω περισσότερο».ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!