Η αποκάλυψη της Κατερίνας Λέχου που σοκάρει

Η Κατερίνα Λέχου έδωσε μια συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε και για τα όσα συνέβησαν στην χώρα μας το καλοκαίρι που μας πέρασε.


Η ηθοποιός παρακολουθούσε την επικαιρότητα για να μπορέσει να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει «Τα γεγονότα του καλοκαιριού με κλόνισαν. Ήταν μεγάλες οι ανατροπές που συνέβησαν. Εκείνη την περίοδο παρακολουθούσα την επικαιρότητα για να κατανοήσω τι συμβαίνει… Διαπίστωσα ότι δεν θα καταλάβω γιατί η αλήθεια είναι πολύ καλά κρυμμένη».

Η Κατερίνα Λέχου μίλησε επίσης στο Έθνος της Κυριακής για το πως νιώθει τώρα δηλώνοντας πως δεν της αρέσει το να μην καταλαβαίνει τι ακριβώς συμβαίνει. «Νιώθω σχεδόν απαξία. Δεν μου αρέσει το συναίσθημα του να μην κατανοώ τι γίνεται, του να νιώθω ότι να βρίσκομαι σε ένα θολό τοπίο, σαν να περπατάω σε κινούμενη άμμο και σαθρό έδαφος. Νομίζω ότι τις δυσκολίες τις αντέχουμε. Δεν αντέχουμε αυτή την ασάφεια. Δημιουργεί ένα ψυχικό στρες. Συν τοις άλλοις, αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει ένας άνθρωπος που θα θυσιαζόταν για αυτήν τη χώρα. Ένας που θα ήταν πάνω από μας, πάνω από τον μέσο Έλληνα», είπε χαρακτηριστικά.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!