Η αμήχανη στιγμή της Δέσποινας Βανδή [εικόνες + βίντεο]

Η Δέσποινα Βανδή ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους που βρέθηκαν στην πρεμιέρα του Celebrity Game Night, το οποίο βγήκε πρώτο στο δυναμικό κοινό στη μάχη της τηλεθέασης αφήνοντας πίσω του το The 2Night Show και το Πάμε Πακέτο.


Η ίδια, συναντήθηκε τρία χρόνια μετά με πρώην φίλο, κουμπάρο και στενό συνεργάτη της και η αντίδρασή της πραγματικά τα είπε όλα. Όταν η Σμαράγδα Καρύδη προλόγισε τον Τόνυ Κονταξάκη, η κάμερα έκανε ένα γενικό πλάνο και η Δέσποινα Βανδή, προτίμησε να διαχωρίσει τη θέση της και να μην χειροκροτήσει -το ίδιο ακριβώς έκανε και ο κολλητός της φίλος Παντελής Καναράκης.

Τι συνέβη όμως μεταξύ τους; Και γιατί είχε αυτή την αντίδραση; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1994 και από το 1996 άρχισαν να δουλεύουν στενά μαζί, ενώ η τραγουδίστρια βάφτισε και το γιο του από τον πρώτο του γάμο.

vandi kontaxakis

Το 2000 ξεκίνησε όμως και η συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά. Τότε η Δέσποινα Βανδή τραγουδούσε με τον Αντύπα στο Ποσειδώνιο και ο Τόνυ Κονταξάκης που έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες στο ελληνικό πεντάγραμμο, είχε την επιμέλεια μόνο στη δική της εμφάνιση, ενώ στο Διογένη όπου εμφανιζόταν ο Σάκης Ρουβάς με την Αγγελική Ηλιάδη και το συγκρότημα «Μέλισσες», ήταν υπεύθυνος για όλο το πρόγραμμα.

Την επόμενη χρονιά όμως ο ίδιος πήρε την απόφαση να συνεχίσει να δουλεύει δίπλα στον τραγουδιστή, αφήνοντας τη Δέσποινα Βανδή. Και αυτό έφερε το τέλος τόσο στα επαγγελματικά τους, όσο και στα προσωπικά τους, με την τραγουδίστρια να μην μπορεί να κρύψει την πικρία της για την δυσάρεστη εξέλιξη της σχέσης τους.

Δείτε την αντίδραση της τραγουδίστριας στο video που ακολουθεί -στην αρχή του και συγκεκριμένα στο 1.52:



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!