υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα Hugh Jackman με την ταινία The Greatest Showman μίλησε στο People για την υπέροχη σχέση με τα δύο του παιδιά, που λατρεύει.

Όταν αποφασίσατε να υιοθετήσετε, ξέρατε πως θέλατε να δημιουργήσετε μια πολυφυλετική οικογένεια; Πώς το αποφασίσατε;

Το κίνητρο πίσω από την υιοθεσία ήταν να βρούμε ποια παιδιά είχαν ανάγκη και η μεγαλύτερη ανάγκη είναι στα παιδιά μεικτών φυλών. Θέλω να πω στα παιδιά μου πως δεν μετράει ο σεξουαλικός προσανατολισμός, το τι δουλειά κάνεις, δεν παίζει ρόλο αν τα μαλλιά σου είναι ίσια ή σγουρά, αν είσαι ψηλός ή κοντός, άντρας ή γυναίκα, ποια είναι η φυλή σου. Αυτό που σε προσδιορίζει ως άνθρωπο ξεπερνά όλα αυτά.

Ποιες είναι οι πιο αγαπημένες σου στιγμές με τον Oscar και την Ava;

Ο καθένας τους αγαπά διαφορετικά πράγματα. Με τον Oscar όλες μας οι αγαπημένες δραστηριότητες είναι εκτός σπιτιού. Πεζοπορία, κάμπινγκ, ψάρεμα, μας αρέσει να ανάβουμε φωτιά στην παραλία και να ψήνουμε marshmallows. Είναι ένα παιδί της φύσης. Με την Ava, πάλι, μας αρέσει να ακούμε μαζί μουσική, λατρεύουμε και οι δύο το χορό. Πρόσφατα πήγαμε μαζί σε τέσσερις συναυλίες – είναι στην ηλικία που τρελαίνεται για αυτά. Όταν πηγαίνω μαζί της σε συναυλία γίνομαι και εγώ ξανά 12 χρονών.

Ποια ήταν η τελευταία συναυλία που πήγατε μαζί;

Πήγαμε να δούμε τον Ed Sheeran. ‘Ηταν υπέροχα. Ξέραμε απέξω τους στίχους από όλα τα τραγούδια.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο μαζί με το Πρώτο Θέμα.