HIT ALERT: KYRIACOS GEORGIOU Χ TORINO & PASHATA – “GUCCI ΦΟΡΕΜΑ”


Ο Κυριάκος Γεωργίου μαζί με τους Torino & Pashata σημειώνουν πρωτοφανή επιτυχία με την εκρηκτική συνεργασία τους στο “Gucci φόρεμα” που σπάει κάθε ρεκόρ στα διεθνή μουσικά δρώμενα!

Η διασκευή της χρυσής επιτυχίας του Γιώργου Μαζωνάκη – To Gucci φόρεμα –  βρέθηκε στην κορυφή όλων των ψηφιακών μουσικών charts από τηv δεύτερη μέρα κυκλοφορίας σε YouTube, Spotify, Apple Music, Deezer & Shazam.

Ένα τέτοιο επίτευγμα δεν έχει προηγούμενο για την επικράτεια των Βαλκανίων!

Εξηγώντας το φαινόμενο στα κοινωνικά δίκτυα, ο Pavel Denov – Pashata μοιράστηκε:
Το Singe είναι ένας συνδυασμός βαρύ beat, πνευματώδεις ρίμες και σούπερ οικείου ήχου.  Αυτή είναι η πρώτη διεθνής συνεργασία των Torino & Pashata, με έναν από τους πιο γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες στην Βουλγαρία, τον Κυριάκο Γεωργίου.  Στο τραγούδι, οι καλλιτέχνες περνούν επιδέξια τη μπάλα από τα βουλγαρικά στα ελληνικά και δείχνουν για άλλη μια φορά τη συνέχεια μεταξύ των βαλκανικών πολιτισμών.  Κάτω από τον τίτλο Gucci φόρεμα κρύβονται τα θέματα της αγάπης, του μερκαντιλισμού, της λαγνείας, της ειλικρίνειας και πολλά άλλα, που αφήνονται στην ερμηνεία του ακροατή και του θεατή.

Δεν έχετε ακούσει κάτι τέτοιο από εμάς. Δεν ξέρω αν θα το ακούσετε ξανά. Αυτό το έργο για εμάς είναι, με μια λέξη, τολμηρό” – είπε o Torino με αφορμή την πρεμιέρα.

Ο Pashata πρόσθεσε: «Πρώτο Single με ξένο σταρ, πρώτο γύρισμα video clip σε τόσο σκληρές συνθήκες (-10 βαθμούς κοντά στο φράγμα Dospat), πρώτη αλλαγή στον γενικά αποδεκτό ήχο μας, πιστεύουμε ότι ξεκινάμε μια σειρά βαλκανικών και ευρωπαϊκών συνεργασιών στη δημιουργικότητά μας».

Πίσω από τη μουσική και τους στίχους βρίσκεται ο αρχικός δημιουργός του τραγουδιού – ο δημοφιλής Έλληνας hitmaker Φοίβος Τασσόπουλος, μαζί με τον ιθαγενή αγαπημένο Ivan Tishev και τους ίδιους τους Torino & Pashata.  Το Video Clip είναι γυρισμένο με εντυπωσιακό-κινηματογραφικό ύφος και είναι έργο του δυμανικού βιντεογράφου Niki Kotich.


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!