Γενέθλια σήμερα για την Εύη Φραγκάκη και η ομάδα της Ελένης Μενεγάκη ετοίμασε έκπληξη στον αέρα, λίγο μετά την έναρξη της σημερινής εκπομπής.

Η παρουσιάστρια της ευχήθηκε χρόνια πολλά και της έδωσε φιλί, ενώ ο Παναγιώτης Χατζηδάκης εμφανίστηκε με ένα μπουκέτο λουλούδια!

«Τα φετινά γενέθλια έχουν πολύ σημασία που τα περνάω μαζί σας. Είναι μεγάλο ορόσημο», είπε η δημοσιογράφος με την Ελένη Μενεγάκη να τη ρωτά τι έχει αλλάξει από τα περσινά της γενέθλια και πώς τα πέρασε.

«Πέρσι τα γενέθλια μου τα πέρασα με το γιο μου, οι δύο μας, βόλτα στο Παρίσι. Ήταν πάρα πολύ όμορφο. Έχω όμως μία παράδοση και μία ανάγκη. Πάντα κάνω την πιο δυνατή μου ευχή. Έλεγα ότι του χρόνου τέτοια ημέρα θέλω όλα να είναι αλλιώς. Όλα αλλιώς και χαρούμενα… Ένα μήνα μετά είναι όλο αλλιώς και όλα τόσο πολύ διαφορετικά και γεμάτα, που μου δημιουργούν μία πληρότητα που δεν θέλω κάτι άλλο», είπε η Εύη Φραγκάκη.

Από τη μεριά της η Ελένη Μενεγάκη της είπε: «Θεωρώ ότι φέτος τα έχεις δώσει όλα. Ακούω τον ήχο της φωνής σου… Ακούμε όλη μέρα τα γέλια σου. Όλα τα βλέπεις από τη θετική τους πλευρά».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.