Hairawards by Estetica Hellas: Οι Καρυάτιδες χαμογελούν ντυμένες με την αρχαιοελληνική collection Athena by Tranoulis.

Μια καταπληκτική συλλογή που μόνο ένας τέτοιος Οίκος Μόδας θα μπορούσε να σχεδιάσει και να έχει μια τέτοια απόδοση!! 


Στα πλαίσια των Hairawards by Estetica Hellas την έναρξη της βραδιάς των απονομών έκανε ο Οίκος Μόδας Τρανούλη με την αρχαιοελληνική collection Athena by Tranoulis.

Οκτώ μοντέλα με δημιουργίες εμπνευσμένες από τις Καρυάτιδες περπάτησαν στη σκηνή και κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς ήταν η Αθηνά Χρισαντίδου.

Μια καταπληκτική συλλογή που μόνο ένας τέτοιος Οίκος Μόδας θα μπορούσε να σχεδιάσει και να έχει μια τέτοια απόδοση!!

Tα Hairawards by Estetica Hellas  έγιναν στο περιστύλιο του Ζαππείου, και απονεμήθηκε το χρυσό βραβείο για την Best Hair Collection της χρονιάς, στην Ιωάννα Τζάνη.

Τα ιδιαίτερα αρχαιοελληνικά χτενίσματα και τα χειροποίητα αξεσουάρ μαλλιών που φορούσαν τα μοντέλα επιμελήθηκε η Ιωάννα Τζάνη. Γιατί τίποτα δεν είναι Τυχαίο … όλα έχουν τον δικό τους λόγο !!

Ξεχώρισε το θεατρικό δρώμενο από την ομάδα του Τηλέμαχου Μουδατσάκη, που είναι αφιερωμένο στο κίνημα Take Me Home του Οίκου Τρανούλη κι η Βίκυ Κουλιανού σαν θλιμμένη Καρυάτιδα.

Λίγα λόγια για το Κίνημα Take me Home

Ο Οίκος Μόδας Τρανούλη, μέσα στα 30 χρόνια επιτυχημένης και σοβαρής παρουσίας στο χώρο της υψηλής ραπτικής, με δεκάδες διακρίσεις σε Διεθνή events ξεκίνησε μέσω της Μόδας το Kίνημα Διαμαρτυρίας.

Σκοπός είναι το κίνημα να ταξιδέψει σε πόλεις της Ελλάδος, σε πρωτεύουσες της Ευρώπης και σε όλες τις χώρες του κόσμου, όπου υπάρχει Ελληνισμός, ώστε το κείμενο διαμαρτυρίας, μαζί με τις υπογραφές που θα συγκεντρωθούν κατά τη διάρκεια της καμπάνιας, να επιδοθεί στο Βρετανικό Κοινοβούλιο και στις διευθύνσεις των μουσείων, στα οποία στεγάζονται τα δημιουργήματα της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας.

Αγγελιαφόροι αυτής της Υπέρτατης Ιδέας θα είναι οι Ολυμπιονίκες μας, που θα γεφυρώσουν το Χτες με το Σήμερα, μέσα από τις διαχρονικές και πανανθρώπινες αξίες των οποίων είναι φορείς και με διάφορα διαδραστικά events θα προσπαθήσουν να γνωστοποιήσουν σε ένα ευρύτερο κοινό αυτό τον Σκοπό και τελικά με Πίστη, Ελπίδα κι Αγώνα να ανοίξει ο δρόμος της Επιστροφής και να επανέλθει η Ισορροπία, η Αρμονία και το Φώς του Αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος στον τόπο που γεννήθηκαν.

Στην Αρχαία Ελλάδα οι λέξεις πολιτισμός και αθλητισμός ήταν, σχεδόν, ταυτόσημες,για αυτό και το Κίνημα είναι υπο την αιγίδα των Ολυμπιονικών. Από την πρώτη στιγμή, το πίστεψαν και το αγάπησαν για αυτό και θα είναι κι οι πρωταγωνιστές σε όλες αυτές τις παραστάσεις.

Η ιδέα του Κινήματος ανήκει στο Θεόδωρο Τρανούλη. Η συναναστροφή του με τη Μελίνα Μερκούρη και  τον Ζιλ Ντασέν, καθώς και τον σκηνοθέτη Γιάννη Διαμαντόπουλο τον έκανε να ενστερνιστεί και να οραματιστεί την ιδέα της επιστροφής.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!