
H Zωή Κωνσταντοπούλου με μπικίνι και τα καυτά φιλιά στην άμμο [εικόνες]
Απίστευτο και όμως αληθινό!
Όταν φοράει το μαύρο κοστούμι της και είναι η Πρόεδρος της Βουλής, συμπεριφέρεται αυταρχικά, όπως τονίζουν πολλοί βουλευτές που έρχονται καθημερινά σε σύγκρουση μαζί της.
Στην προσωπική της ζωή όμως η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι μια πολύ ερωτευμένη γυναίκα και δεν χάνει την ευκαιρία να εκφράσει όλα όσα νιώθει. Αυτό αποδεικνύουν άλλωστε οι φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα το Πρώτο Θέμα.
Σε αυτές –τραβήχτηκαν πριν η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναγκαστεί να γυρίσει από τις διακοπές της στην Αθήνα για την ψήφιση του τρίτου μνημονίου- φοράει το μπικίνι της και απολαμβάνει ήρεμες και ξέγνοιαστες στιγμές στην απομονωμένη παραλία Γιάλτρων στην Αιδηψό, αγκαλιά με τον σύζυγό της.
Δίπλα τους το σκυλί τους κι ένα μπλε ψυγείο με τα απαραίτητα. Να σας ενημερώσουμε πως οι δυο τους επισκέπτονται συχνά το συγκεκριμένο μέρος, μια και εκεί κοντά βρίσκεται η εκκλησία όπου αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης, αφοσίωσης και αγάπης.
Δείτε τις φωτογραφίες: