H Rihanna ρίχνει άκυρο στη Victoria’s Secret

Ή απλά μπορεί να περιμένει.


Ακούγεται πολύ έντονα πως ποτέ κανείς δεν είναι περισσότερο παραγωγικός απ’ ότι την…τελευταία στιγμή. Για πολλούς από εμάς ισχύει 100% και φαίνεται πως ισχύει και για τη Rihanna, η οποία έκανε μέσα στον Σεπτέμβριο επίσημη παρουσίαση του νέου δίσκου της “Anti”, χωρίς να τον έχει έτοιμο.

Η RiRi αποκάλυψε τον τίτλο αλλά και το artwork που θα συνοδεύει το άλμπουμ και υποσχέθηκε στους θαυμαστές της πως μέσα στο Νοέμβριο θα ακούσουν κάτι πραγματικά φανταστικό. Μόνο που ο Νοέμβριος μπήκε και ο δίσκος δεν έχει ακόμα τελειώσει. Γι’ αυτό το λόγο η Rihanna το πήρε απόφαση ότι πρέπει να ακυρώσει όλες τις υπόλοιπες επαγγελματικές της υποχρεώσεις για να ασχοληθεί μόνο με το άλμπουμ.

3373148ec - Victoria's Secret Fashion Show, New York, America - November 13, 2013. Pictured: Finale on the catwalk Ref: SPL650806  131113   Picture by: Rex Features / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:310-821-2666 New York:	212-619-2666 London:	870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Πρώτη στη λίστα με τα όσα ακυρώθηκαν, η ζωντανή εμφάνιση της τραγουδίστριας στο ετήσιο fashion show της πασίγνωστης εταιρίας εσωρούχων Victoria Secret, που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο μήνα με όλο τον ανδρικό πληθυσμό του πλανήτη να περιμένει πώς και τι για να δει για ακόμα μία φορά τα Αγγελάκια ημίγυμνα. Τη θέση της θα πάρει τελικά η Εllie Goulding, ενώ στο σόου θα τραγουδήσουν επίσης η Selena Gomez και ο The Weeknd.

 

121113-12-min-runway-video-965x543

Για την ιστορία, να πούμε ότι ανάμεσα στα διάσημα μοντέλα που θα περπατήσουν στην πασαρέλα θα είναι η Adriana Lima, η Alessandra Ambrosio, η Behati Prinsloo, και η Candice Swanepoel, ενώ το περίφημο πανάκριβο σουτιέν με τον τίτλο “Fantasy Bra” θα φορέσει φέτος η Lily Aldridge. Το κόστος του εν λόγω σουτιέν αγγίζει τα 2 εκατομμύρια δολάρια.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!