H Ντόνα και η Κέλλυ του Beverly Hills ξανά μαζί

Τα χρόνια πέρασαν και μπορεί οι πρωταγωνιστές της σειράς να μην συγκεντρώνουν με την ίδια ένταση τα φώτα της δημοσιότητας δεν παύουν όμως να αποτελούν πόλο έλξης !


Η θρυλική νεανική σειρά της δεκαετίας του ’90, “Χτυποκάρδια στο Beverly Hills” βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα στις 4 Οκτωβρίου 1990 ενώ στις 17 Μαΐου 2000 η σειρά ολοκλήρωσε τον κύκλο της.

Τα χρόνια πέρασαν και μπορεί οι πρωταγωνιστές της σειράς να μην συγκεντρώνουν με την ίδια ένταση τα φώτα της δημοσιότητας δεν παύουν όμως να αποτελούν πόλο έλξης του ενδιαφέροντος των θαυμαστών τους που τους λάτρεψαν μέσα από την σειρά. H Kelly Taylor, κατά κόσμον Jennie Garth και η Donna Martin κατά κόσμον Τοri Spelling κέντρισαν και πάλι τα φωτογραφικά φλας και την προσοχή των media μιας και επανενώνουν τις δυνάμεις τους μπροστά στον τηλεοπτικό φακό. Συγκεκριμένα, Jennie Garth και Donna Martin θα ηγούνται του προγράμματος “Comedy Mystery Girls” το οποίο θα προβληθεί στο κανάλι ΑΒC Family της Αμερικής.

Tα σημάδια του χρόνου μπορεί να είναι ορατά στην εμφάνισή τους και η νεανική τους ομορφιά να έχει ωριμάσει, παραμένουν όμως γοητευτικές και λαμπερές.

Η Tori Spelling, στα 41 της χρόνια, έχει διατηρήσει την επαφή με τους θαυμαστές της μέσα από την χρήση των social media που είναι κομμάτι της καθημερινότητάς της. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα η Tori αντιμετώπιζε σοβαρές τριβές στην συζυγική της ζωή έχοντας φτάσει στα πρόθυρα χωρισμού με τον επτά χρόνια σύζυγό της Dean McDermott, μιας και φημολογείται ότι ο ίδιος είχε απιστήσει. Eκείνη όμως δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στην κρίση του γάμου της και δείχνοντας ανωτερότητα τον συγχώρεσε.

Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και η ζωή της Jennie Garth που πλέον βρίσκεται στα 42 της χρόνια. Ως ένα social media girl και εκείνη έχει διατηρήσει την επικοινωνία με τους θαυμαστές της και τους ενημερώνει για τις καθημερινές της δραστηριότητες. H ίδια δεν έφτασε απλά τα όρια του χωρισμού αλλά πήρε και επισήμως διαζύγιο από τον σύζυγό της έχοντας αποκτήσει μαζί του 3 παιδιά.

πηγή: fhtis.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!