H Demy μιλάει για πρώτη φορά για τον Άκη Πετρετζίκη και το νέο της έρωτα

Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Άκη σήμερα και απαντά στα δημοσιεύματα που τη θέλουν ξανά ερωτευμένη.


Όταν της ζητήσαμε να θυμηθεί πότε έδωσε το πρώτο της φιλί, η Demy δεν δίστασε να απαντήσει: «Στην πρώτη γυμνασίου. Ήταν με το αγόρι που είχα τότε και ήμασταν συνομήλικοι. Μολονότι στη δική μου εποχή τα πράγματα ξέφυγαν, είχα τα μυαλά μου στη θέση τους και πάντα πρόσεχα. Μάλιστα η αδελφή μου, αλλά και η ξαδέλφη μου, που ήταν μεγαλύτερες, μου έλεγαν πως, αν κάποιος με πειράξει, θα φέρουν την παρέα τους και θα τον δείρουν». Κάτι που, βέβαια, δεν χρειάστηκε να γίνει ποτέ, διότι η Demy ήταν πάντα προσεκτική με τα αισθηματικά της. Με την εμφάνισή της φαντάζεται κάποιος πως έχει μια παραμυθένια και νεραϊδίστικη φιλοσοφία για τον έρωτα, αλλά η ίδια το αναιρεί εκπλήσσοντάς με. «Όχι. Ήμουν και είμαι πολύ ρεαλίστρια στις σχέσεις μου. Όχι μόνο στις σχέσεις, αλλά και γενικότερα. Δεν παρασυρόμουν. Ποτέ δεν κάπνισα ή μέθυσα. Η μόνη αταξία που έκανα ως φοιτήτρια ήταν το ξενύχτι. Ειδικά στο πρώτο έτος της σχολής, πριν ξεκινήσω να ασχολούμαι επαγγελματικά με το τραγούδι, γυρνούσα στο σπίτι το πρωί» συμπληρώνει.

Η ίδια αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή. «Θεωρώ πως είναι φυσιολογικό να θέλεις να μαθαίνεις τα προσωπικά ενός αναγνωρίσιμου προσώπου. Απλά, ο καθένας θέτει τα όριά του και προστατεύει τον εαυτό του και τη σχέση του με τον τρόπο που μπορεί» ξεκαθαρίζει. Από την άλλη, καμία σχέση της δεν έχει δει τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς, όπως λέει και η ίδια, «Είναι λογικό, γιατί όσα χρόνια είμαι γνωστή ήταν οΆκης στη ζωή μου».

demy people 114 (3)

 

Πώς είναι τα πράγματα μεταξύ τους σήμερα; «Με τον Άκη έχουμε καλή σχέση. Δεν πιστεύω πως μπορεί να υπάρξει φιλία, αλλά παρακολουθώ τη δουλειά του και χαίρομαι για την εξέλιξή του». Πριν λίγες μέρες, δημοσίευμα την παρουσίαζε ζευγάρι με τον πρωταγωνιστή του σίριαλ Ταμάμ, Ντένη Μακρή, ο οποίος τυχαίνει και είναι ο αδελφός του Άρη Μακρή, μέλους του συγκροτήματος Boys and Noise. «Με τον Άρη και τονΝτένη είμαστε φίλοι. Είμαι μόνη μου και δεν με ενοχλεί καθόλου αυτό» αρκείται να πει, ενώ μου επισημαίνει πως έχουν γραφτεί πολλές φορές αναληθή δημοσιεύματα για το πρόσωπό της. «Έχουν γράψει “δράκους”, ειδικά για μια υποτιθέμενη σχέση που δεν υπήρξε ποτέ. Επίσης, έγραψαν πως έχω κάνει την ντίβα σε συνεργασίες μου, κάτι εντελώς ανυπόστατο. Στη δουλειά μου είμαι σιχαμερά υπομονετική. Ακόμα και να με προσβάλει κάποιος, θα το καταπιώ, γιατί δεν μου αρέσει να τσακώνομαι. Μπορεί να μισώ κάποιον, αλλά και πάλι δεν θα ήθελα να τον δω να συγχύζεται».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!